Deşi colesterolul crescut nu are niciun fel de simptome, aceste este extrem de periculos pentru inima, întrucât grăsimile asimilate de organism se depun pe vasele de sânge. În plus, este ştiut faptul că persoanele care au colesterolul ridicat se vindecă mai greu de orice altă afecţiune.

Citeşte şi: Coaja de lămâie vindecă durerile de articulaţii. Remediul natural care te scapă de disconfort

Ce poţi face? Încearcă să reduce stresul, să consume alimente cât mai naturale şi cât mai sănătoase şi să renunţi la sedentarism. Pe lângă acestea, un amestec 100% natural, care se bea zilnic, te poate ajuta să reduce colesterolul.

Toate ingredientele conţinute sunt foarte sănătoase, iar în combinaţie alcătuiesc o băutură ideală pentru slăbit şi scăderea colesterolului, potrivit secretele.com

Ingrediente:

  • 2 l de apă
  • 2 legături de pătrunjel
  • 3 lămâi
  • Bicarbonat de sodiu

Citeşte şi: Te foieşti de pe o parte pe alta? Urmează aceste 5 sfaturi pentru a avea un somn odihnitor

Mod de preparare:

Curată bine coajă lamailor cu bicarbonat de sodiu că să înlături toate impurităţile. Fierbe apă într-un vas şi apoi las-o să se răcească. Taie şi marunteste lămâia cu tot cu coajă, apoi adaug-o la această apă împreună cu pătrunjelul tocat. Răstoarnă într-o sticlă sau într-un borcan lămâia şi pătrunjelul cu tot cu apă folosită. Acoperă vasul şi păstrează băutură la frigider.
Cum se consumă:
În fiecare zi, agită bine băutură şi bea câte 100 de ml din ea.