Kate Winslet, după apariția în filmul „Titanic‟: „Să fii faimos este oribil‟

14 februarie 2024   Viață de vedetă

După ce a jucat în „Titanic‟, viața lui Kate Winslet s-a schimbat. Și nu doar în bine, așa cum ai putea crede… Descoperă ce a avut de spus actrița într-un interviu! 

În celebrul film „Titanic‟, regizat de James Cameron, Kate Winslet a jucat-o pe Rose DeWitt Bukater, o tânără aristocrată, care se îndrăgostește de Jack Dawson, interpretat de Leonardo DiCaprio, în ciuda diferențelor sociale. Kate Winslet a fost foarte apreciată pentru apariția ei în acest film, drept dovadă popularitatea ei și premiile pe care le-a primit ulterior, însă faima a venit la pachet și cu dezavantaje. 

Citește și: Coincidențe stranii. Ce autor ar fi prezis scufundarea Titanicului

Kate Winslet: „Viața mea a fost neplăcută‟ 

Actrița Kate Winslet a povestit într-un interviu pentru revista „Porter‟ că nu i-a fost ușor să gestioneze celebritatea la vârsta de 20 de ani: „Am simțit că trebuie să arăt într-un anumit fel și să fac anumite lucruri. Viața mea a fost neplăcută‟, își amintește actrița, care la vârsta de 22 de ani a doborât recordul ca fiind cea mai tânără persoană care a primit două nominalizări la Oscar. „Jurnaliștii mi-au spus mereu: după Titanic puteai face orice și totuși ai ales să faci lucruri mărunte. Iar eu le-am zis: am făcut-o pe viață. Pentru că, ghici ce, să fii faimos este oribil‟, a continuat Kate. 

Totuși, Kate Winslet apreciază că a avut oportunitatea să joace în acest film și nu regretă traiectoria ei în carieră: „Nu este o povară. Titanic încă le aduce oamenilor bucurie‟, a spus ea. 

Citește și: Leonardo DiCaprio a convins-o pe Kate Winslet să își accepte silueta. Cum a încurajat-o? 

Kate Winslet era să piardă rolul din „Titanic‟, deoarece James Cameron și-a dorit inițial ca Gwyneth Paltrow să o joace pe Rose DeWitt Bukater. Potrivit publicației „Mirror‟, Kate l-a implorat pe regizor ca ea să interpreteze personajul principal: „Nu înțelegi! Eu sunt Rose! Nu știu de ce te gândești la altcineva‟, i-ar fi spus actrița.

După succesul filmului „Titanic‟, Kate Winslet a refuzat proiecte mari de cinema și a ales producții mai mici, independente: „Nu sunt o vedetă de succes. Nu am văzut niciodată Titanic ca pe o trambulină pentru filme mai mari sau pentru mai mulți bani. Știam că ar fi putut fi așa, dar m-ar fi distrus. Mi-am iubit meseria și nu vreau să mă plictisesc niciodată de ea‟, spunea actrița într-un interviu pentru „The Independent‟. 

Sursă foto: Pinterest  

Mai multe