Ingrediente pentru cheesecake

  • 400 ml lapte condensat îndulcit
  • 300 ml smântână pentru frişcă
  • 300 g mascarpone
  • 250 g biscuiţi graham
  • 50 ml suc de lămâie
  • 100 g unt
  • fructe pentru ornat

Cea mai simplă reţetă de croissant cu migdale

Mod de preparare cheesecake

Într-un robot de bucătărie, sfărâmă şi amestecă biscuiţii graham cu untul, până obţii un rezultat omogen şi sfărâmicios. Cu ajutorul unei linguri, tapetează o tavă cu blatul mai devreme obţinut. Dă la congelator şi apucă-te de umplutură, scrie retete.unica.ro.

Bate frişca, apoi adaugă, treptat şi amestecând continuu timp de 2 minute, la viteză mică, laptele condensat şi mascarpone-ul. Adaugă şi zeama de lămâie, o să vezi că va întări crema aproape instant.

Cum prepari cel mai bun "Pollo alla parmigiana"

Toarnă crema în crusta de biscuiţi graham, decorează după bunul plac şi dă la frigider 60-90 de minute înainte de servire.