TOP 5 lucruri pe care trebuie să le ai mereu la tine ca femeie de afaceri

În ziua de astăzi, femeile sunt din ce în ce mai implicate în afaceri, indiferent de domeniul de care vorbim.

image

Mai mult, o majoritate covârșitoare începe să își asume funcții de conducere sau își iau inima în dinți și pornesc să-și înființeze propria firmă, pe care mai apoi o manageriază cu stil și devin adevărate modele de urmat, în ceea ce privește domeniul de business. 

Iată ce trebuie să aibă asupra ei orice femeie de succes în afaceri: 

1. Telefonul mobil

Fără doar și poate, telefonul este principalul lucru pe care oricine care se află într-un domeniu de business îl folosește. Acesta te va ajuta să ții legătura cu partenerii tăi, cu angajații sau colegii tăi, și, mai mult decât atât, te va ajuta să îți poți verifica mailul sau aplicațiile de management de oriunde ai fi. Recomandarea noastră este ca mereu să ai la tine și o baterie externă, alături de un cablu de alimentare, pentru situațiile în care nu ai acces la o priză pentru a-ți încărca telefonul. 

2. Agenda

Creierul oamenilor nu este făcut pentru a ține minte lucruri ce nu sunt cu adevărat relevante pentru tine. De aceea, sfatul nostru este să utilizezi o agendă, în care să îți poți planifica lucrurile în avans și unde să poți să-ți notezi taskurile pe care le ai de îndeplinit. Poți investi într-o agendă cu coperți de piele, ce îți permite să-ți schimbi foile, atunci când le-ai scris pe toate. 

3. Tabletă/laptop

Întâlniri de afaceri sau prezentări pentru clienți, acestea pot apărea oriunde. De aceea, e necesar să ai mereu cu tine laptopul, pe care ai acces la tot ce ai lucrat. Însă știm cât de incomode și voluminoase pot fi acestea câteodată, motiv pentru care merită să investești într-o tabletă Samsung de pe Altex.ro, mult mai mobilă și care îți oferă aproximativ aceleași caracteristici ca și un laptop. 

4. Cărți de vizită

Chiar dacă conceptul pare puțin învechit, niciodată nu strică să ai la tine câteva cărți de vizită pe care să le oferi potențialilor parteneri sau clienți. Ele reprezintă o modalitate mult mai rapidă prin care poți oferi contactul tău. 

5. Atitudinea

Ei bine, chiar dacă nu este un lucru tangibil, atitudinea este ceea ce nu trebuie să lipsească niciodată unei femei. Deși, este o lume încă a bărbaților, femeile care au atitudinea potrivită, tind să ajungă cât mai sus. Așa că, fii mereu încrezătoare în tine, exprimă-ți părerile într-un mod cât mai elegant posibil și cu siguranță îți vei câștiga cu ușurință respectul cuvenit. 

Nu uita că în orice domeniu ai activa, pentru a ajunge cât mai sus e necesară multă muncă, devotament și sacrificiu. Însă, mai mult decât atât e necesar să îți iubești meseria, iar astfel, nicio zi nu ți se va părea prea grea pentru tine. 

Sursa foto: pexels.com