Ce dezvăluie floarea pe care o preferi despre tine. Știai că persoanele oneste apreciază crinii?

Preferința pentru o anumită floare poate să spună multe despre felul tău de a fi. Iată ce înseamnă dacă iubești crinii, orhideele, trandafirii, lalelele, bujorii sau margaretele!  

image

Unele flori sunt asociate cu anumite trăsături ale personalității. De exemplu, crinul simbolizează puritatea, noblețea și rafinamentul. Persoanele care apreciază aceste flori pot fi caracterizate ca fiind elegante, grațioase, oneste și hotărâte. De asemenea, crinii ar putea semnifica o preferință pentru liniște și armonie. 

Orhidee

Iubitorii de orhidee sunt persoane atrase de tot ce înseamnă lux și obiecte unice. „Aceste persoane apreciază misterul, se simt confortabil în situațiile complexe și nu le este teamă să iasă în evidență‟, scrie „Best Life‟.

Așadar, dacă îți place să primești în dar astfel de flori, s-ar putea să pari o persoană misterioasă, dar care își dorește în adâncul sufletului să se conecteze cu alții la un nivel profund, așa este? 

Citește și: Care sunt punctele tale slabe? Alege o fotografie cu floarea vedetă a lunii iulie! 

Trandafir 

Când te gândești la cadoul pe care dorești să îl primești de ziua ta de naștere, imediat îți vine în minte un buchet cu trandafiri? Află că preferința pentru aceste flori arată că ești o persoană romantică, empatică și pasională!

„Oamenii care iubesc trandafirii sunt romantici, mereu în căutarea iubirii adevărate, le place și să le ofere altora dragoste și compasiune‟, menționează publicația. 

Lalea

Lalelele simbolizează noile începuturi și energia pozitivă. Dacă îți plac aceste flori, ești o persoană optimistă, creativă și înclinată către artă, spune terapeutul Daniel Rinaldi, pentru „Best Life‟. De asemenea, de aceste flori simple, elegante și multicolore pot fi atrase persoanele „flexibile și sociabile‟. 

Bujor

Dacă bujorii sunt florile tale preferate, există mari șanse să îți placă istoria, romanele clasice sau filmele vechi. De asemenea, în Japonia și China, bujorii simbolizează bogăția, ceea ce înseamnă că ești o persoană cu gusturi rafinate și apreciezi lucrurile fine.

Iubitorii de aceste flori au tendința de a emana eleganță, au o înclinație pentru tot ce înseamnă frumos și le place să se înconjoare de elemente luxoase. 

Vezi și: Semnificația trandafirilor în funcție de culoare. Când se oferă trandafiri roșii, albi, galbeni sau roz 

Margaretă 

De margarete sunt atrași oamenii independenți, autentici și realiști. Au o latură amuzantă, prețuiesc onestitatea și au un spirit tânăr, indiferent de vârsta lor. Pot fi jucăuși, uneori copilăroși, dar mereu veseli.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg