TEST. Ce spune despre firea ta lungimea degetului mic de la mână

Oricât de ciudat ar părea, lungimea degetului mic ar putea spune destul de multe despre personalitatea ta, obiceiuri şi modul în care te comporţi în relații.

image

Lungimea degetului mic de la mână indică trei tipuri de personalitate de bază. În funcție de cât de lung sau scurt este faţă de articulația superioară a degetului inelar poţi afla care sunt trăsăturile tale de caracter.

1. Degetul mic se opreşte la articulația degetului inelar

Eşti o persoană mai rezervată, introvertită. Nu te deschizi cu ușurință față de ceilalți, nici măcar faţă de cei apropiați. Ai tendința de a nu avea răbdare pentru lucrurile minuţioase, care te pot enerva. Îţi place să fii direct, să faci tot posibilul pentru binele celor dragi și te așteapţi să ţi se răspundă asemănător.

Cei care nu te cunosc pot să creadă să ai o fire rece şi să eşti o persoană independentă. Mulţi pot confunda distanțarea ta cu aroganța sau excentricitatea.

De fapt, ești un om foarte cald odată ce te deschizi faţă de cei din jur și poţi fi chiar sufletul unui grup dacă ești cu oameni pe care îi cunoști suficient de bine, între care te simţi în largul tău şi acceptat.

Vezi şi: Ce vezi în imagine îţi dezvăluie cea mai iritantă trăsătură de caracter proprie

2. Degetul mic trece de articulația degetului inelar

Eşti un om sensibil, calm, loial prietenilor, care evită conflictele şi rezistă bine la stres. Pe plan sentimental, încerci să te controlezi şi să nu te implici prea uşor, dar visezi s­ă-ţi găseşti sufletul pereche. În cuplu, când iubeşti cu adevărat, partenerul devine întreaga ta lume. Faci toate eforturile să te conectezi cu celălalt cât mai profund posibil. În ciuda devotamentului tău, pari să fii mai fericit în singurătate.

În general, te dedici în întregime proiectelor tale şi nu renunţi până nu obţii ceea ce-ţi doreşti, indiferent că este vorba despre locul de muncă sau familie. Concentrarea dvs. unică vă permite să realizați orice la care vă propuneți.

3. Degetul mic este sub articulația degetului inelar

În cazul în care degetul tău mic nu se întinde până la articulația superioară a degetului inelar, fiind sub aceasta, eşti o persoană optimistă şi plină de viață. Chiar dacă eşti extrovertit şi pari lipsit de secrete, îți păstrezi ascunse adevăratele sentimente.

Citeşte şi: Ce te face să vezi roşu în faţa ochilor? Bifează răspunsurile şi descoperă-ţi slăbiciunile

Ai tendința să ierţi și să uiţi cu ușurință, pentru că nu poţi să ţii supărarea şi nici nu ştii ce este ranchiuna. Cum eşti foarte energic, este posibil să pari egoist. Dacă ai dreptate, ţi-e greu să cedezi într-un conflict sau ceartă. Pe de altă parte, vei fi primul care îşi va cere scuze dacă nu găsiţi un consens. Pentru a te dezvolta şi a deveni mai bun, trebuie să ieşi mai des din zona ta de confort.

FOTO: Captura Youtube