Luna nașterii îți influențează starea de sănătate și felul de a fi. Iată cum!

Luna în care te-ai născut îți poate influența starea de sănătate și felul de a fi. Spre exemplu, persoanele născute în luna ianuarie sunt atrase de medicină, dar predispuse la iritabilitate! 

image

În anul 2015, cercetătorii de la Universitatea din Columbia au studiat peste 1,7 de persoane, în dorința de a afla dacă există o legătură între luna în care s-au născut și riscul de îmbolnăvire. Astfel, în cadrul studiului, ei au descoperit mai multe caracteristici despre oameni în funcție de luna în care s-au născut. 

Ianuarie 

Dacă te-ai născut în luna ianuarie, ai șanse să fii pasionat de medicină, de sport sau de tot ce ține de sănătate. Îți dorești să îți protejezi sănătatea cu orice preț și îți place și să-i ajuți pe alții. De asemenea, sunt șanse mari să fii o persoană creativă. Din păcate, tulburările bipolare și iritabilitatea sunt frecvente în rândul persoanelor născute în ianuarie. 

Februarie 

Cei născuți în luna februarie tind să fie mai fericiți în viață și în carieră decât alte persoane. Conform studiului, în acestă lună se nasc mulți bebeluși prematuri, iar în ceea ce privește starea generală de sănătate, aceste persoane sunt protejate împotriva bolilor neurologice și respiratorii. De asemenea, au o latură artistică dezvoltată, prin urmare, pot să devină persoane celebre. 

Martie 

Dacă te-ai născut în luna martie, înseamnă că ești o persoană pozitivă, sociabilă și îndrăzneață. Emani o stare de bine, de aceea, ești înconjurată de multe persoane. Ai grijă de sănătatea ta, mai ales de tot ce ține de sistemul cardiovascular! 

Aprilie 

Oamenii născuți în luna aprilie tind să fie mai optimiști decât cei născuți în lunile de iarnă. În ceea ce privește cariera, aceste persoane pot ocupa funcții înalte. De asemenea, au o protecție foarte bună împotriva problemelor de sănătate, dar trebuie să aibă grijă de sistemul cardiovascular! 

Citește și: Luna le aparține chinezilor? Ce spune NASA 

Mai 

Dacă te-ai născut în luna mai, înseamnă că ești o persoană norocoasă, deoarece ești protejată de boli. Trebuie să lucrezi la tot ce înseamnă psihic, pentru că poți și predispusă la depresie și schimbări de dispoziție. 

Iunie 

Dacă te-ai născut în luna iunie, studiile arată că ai șanse mari să reușești în carieră, deoarece ai tendința de a te maturiza mai devreme decât alte persoane de vârsta ta. În ceea ce privește sănătatea, ai grijă de sistemul respirator și de cel cardiovascular!  

Iulie 

Dacă te-ai născut în luna iulie, înseamnă că îți poți controla agresivitatea. Ai o latură artistică dezvoltată și ești protejat de boli cu transmitere sexuală. Femeile născute în luna iulie ar putea intra la pubertate mai târziu în viață. 

August 

În luna august s-au născut persoanele optimiste, care pun mai mult preț pe practică decât pe studiu. Dacă ești femeie, ai o stare de sănătate bună, ești ferită de tulburări bipolare și de boli cu transmitere sexuală. 

Citește și: Piatra lunii în care te-ai născut îți spune care este cea mai mare calitate a ta

Septembrie 

Persoanele născute în luna septembrie au șanse mai mari să dezvolte probleme respiratorii, dar au o anumită protecție împotriva bolilor cardiovasculare. De asemenea, în cazul lor, există un risc scăzut de depresie. 

Octombrie 

Pe aceste persoane le caracterizează pasiunea pentru sport. Dacă te-ai născut în această lună, specialiștii te îndeamnă să îți îngrijești în permanență starea generală de sănătate! 

Noiembrie 

Comparativ cu alte persoane, cele născute în noiembrie sunt mai pesimiste, dar mai ambițioase. De asemenea, au un risc mai mare de afecțiuni generale, mai ales de boli respiratorii, însă au cea mai mare protecție împotriva bolilor cardiovasculare. 

Decembrie 

Dacă te-ai născut în decembrie, ai tendința de a te enerva mai repede în comparație cu persoanele născute vara. Dacă vei avea grijă de starea ta de sănătate, sunt șanse mari să fii o persoană longevivă! 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg