Patru zodii obsedate de curățenie. Fac tot posibilul să păstreze ordinea în casă!

Meticuloase și atente la detalii, aceste zodii sunt organizate în toate aspectele vieții lor, dar mai ales în ceea ce privește curățenia. Acești nativi fac tot posibilul să păstreze ordinea în casa lor și în mediul în care își desfășoară activitatea! 

image

În timp ce pentru unele persoane, curățenia poate să pară o corvoadă, pentru altele reprezintă o sarcină extrem de simplă, iar asta se datorează zodiei lor. Astrologul Catherine Gerdes spune ce nativi sunt obsedați de ordine și curățenie. 

Citește și: Cel mai narcisist semn zodiacal. Este mândru și face orice pentru a avea succes

Locul 4 

Preocupate de aspectul estetic, curățenia este foarte importantă pentru zodia Balanță. Nu îi place dezordinea și face tot posibilul pentru a o evita. 

„Este important pentru o Balanță să trăiască într-o casă confortabilă, iar asta include să o mențină curată‟, spune astrologul. „Îi place să fie o gazdă bună, așa că este foarte important ca locuința ei să arate frumos, să fie primitoare și ordonată, perfectă pentru primirea oaspeților‟, a mai spus Catherine Gerdes.

Locul 3 

Introvertiți și precauți, nativii din zodia Rac se simt cel mai bine acasă, așa că nu este de mirare că le place să își păstreze spațiul personal curat! În general, Racii organizează multe petreceri în locuința lor, motiv pentru care le place să își aștepte prietenii într-o casă curată și ordonată.

Locul 2 

Potrivit astrologului, nativii născuți în zodia Taur aspiră să trăiască într-un mediu luxos și își tratează locuințele ca și cum ar fi adevărate palate, prin urmare nu te aștepta să găsești dezordine la ei acasă! 

„(Zodia) Taur iubește confortul și îi place să se simtă bine acasă. Căminul îi este sanctuar și, când renunță la planuri, este fericit să stea acasă, în spațiul său confortabil și curat‟, a mărturisit Catherine Gerdes.

Citește și: Cele mai iertătoare zodii din horoscop. În cazul lor, nu există loc de orgolii! 

Locul 1 

Pe primul loc în topul zodiilor obsedate de curățenie se află Fecioara. Persoanele născute în acest semn sunt foarte ordonate, meticuloase, atente la detalii, motiv pentru care le place să aibă întotdeauna curățenie impecabilă în casă. 

„Fecioarele sunt cunoscute pentru mintea lor analitică și pot înclina spre perfecționism. Această zodie prețuiește, cu adevărat, curățenia, iar casa unei Fecioare tinde să fie ordonată și îngrijită, cu totul la locul său‟, a spus astrologul pentru „Bustle‟. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg