Testul care îți spune de ce te temi cel mai mult în dragoste

Dragostea este un sentiment minunat și înălțător, însă, în cazul unora, poate să declanșeze unele temeri. Acest test te va ajuta să descoperi ce te sabotează în amor!

image

Oricine își dorește să iubească și să se simtă iubit, însă mulți oameni se sperie de gândul că iubirea le-ar putea scoate la iveală anumite temeri pe care le au ascunse în subconștient. Cum ar fi, teama de abandon, teama de infidelitate sau teama de necunoscut.

Află de ce te temi în dragoste! 

Privește cu mare atenție imaginea de mai jos, notează care este primul obiect pe care îl vezi și descoperă care sunt semnificațiile acestuia! 

image

1. Chipul bărbatului

Dacă ai văzut chipul bărbatului, cea mai mare frică a ta este teama de necunoscut. De asemenea, îți este frică că o să devii vulnerabil în fața partenerului de viață. Această temere trebuie s-o depășești, deoarece vei pierde oportunitățile de a experimenta tot ce-ți oferă viața. 

Citește și: TEST Primul animal pe care îl vezi îți dezvăluie cum îți manifești iubirea

2. Femeia cu cartea

Ai văzut prima oară femeia cu cartea în brațe? Cea mai mare temere a ta este că partenerul tău te va părăsi pentru o altă persoană. Îți place ideea de a te îndrăgosti, însă stai cu teamă că vei fi rănit.

Poate că în trecut ai pierdut o persoană pe care ai iubit-o și îți este teamă că acest lucru se va întâmpla din nou. 

Vezi și: Cunoști cele cinci limbaje ale dragostei? Analizează-le și vei afla cheia unei relații fericite

3. Bărbatul cu glugă 

Dacă ai văzut, din prima, bărbatul cu glugă, cea mai mare temere a ta este să te deschizi față de partenerul tău. Consideri că ai o latură „întunecată”, care l-ar putea pune pe fugă. 

4. Femeia în rochie roz

Dacă ai văzut femeia din depărtare, îmbrăcată în rochie roz, atunci cea mai mare temere a ta este că nu o să experimentezi niciodată dragostea adevărată. Cel mai probabil, ai trecut prin multe relații eșuate, care te-au determinat să te încrezi în acest lucru.

Sursă foto: Yourtango / Shutterstock