Test. Primul animal pe care-l observi îţi dezvăluie starea emoţională

Acest test asociativ îţi poate spune care este starea ta emoţinală în prezent şi cum ar fi bine să acţionezi pentru ca toate să-ţi meargă din plin.

image

În secolul trecut, medicul şi psihiatrul elveţian Carl Jung a folosit testele asociative ca detector de minciuni, deoarece acestea necesită o reacție imediată și nu le oferă subiecților posibilitatea de a sta prea mult pe gânduri. Acest test se axează pe acest principiu şi oferă câteva informații din subconștientul tău şi-ţi dezvăluie starea emoţională actuală. Relaxează-te, ai încredere în subconștientul tău, privește imaginea și amintește-ți simbolul pe care l-ai observat prima oară, la vederea imaginii.

Leul

Te simţi irezistibil. Nici nu trebuie să-ți schimbi coafura pentru a rămâne în centrul atenţiei. Ai ceva anume care atrage oamenii și acest lucru te ajută să le câştigi respectul și admirația, dar și invidia. Nu-i judeca prea aspru pentru asta! Uneori, este posibil să te comporți şi tu puțin arogant. Încearcă să-i tratezi pe ceilalți ca fiind egali.

Calul

Este posibil ca, în prezent, să te simţi îngrădit și să ţi se pară că îți este limitată libertatea. Poate că ai nevoie de o pauză, de timp pentu tine. Toată lumea are nevoie de asta uneori. Este necesar să-ţi păstrați calmul și să dai dovadă de rezistență și eficiență pentru care este renumit şi animalul ales de tine.

Vezi ş: Testează-ți spiritul de observație cu ajutorul acestui exercițiu extrem de simplu!

Raţa

Totul în jurul tău pare minunat, uşor amuzant chiar, inclusiv persoanele ursuze pe care le întâlneşti. Travervezi o perioadă bună din viaţa ta şi încerci s-o prelungeşti, dacă nu pentru câteva luni, atunci măcar până când vei primi salariul.

Pisica

Alegerea pisicii dintre toate celelalte animale indică lipsa de dorință de a începe treburile pe care le tot amâni şi dorința de timp liber. Visezi la sfârșitul zilei de lucru, pentru că vrei să revii în sfârșit acasă, să stai într-un fotoliu confortabil și să citești cartea ta preferată sau să te uiți la emisiunea ta favorită.

Te-ar mai putea interesa: Test. Alege un koala şi află cât de mult contează pentru tine părerea celorlalţi!

Câinele

Simți sprijinul prietenilor și, cu un astfel de ajutor, ești gata să rezolvi orice problemă care apare. Priveşte cu detaşare orice treabă pe care trebuie s-o duci la bun sfârşit, pentru a vedea dacă eşti capabil s-o rezolvi singur. Nu uita că, indiferent de faptul că tu nu ai dezamăgit pe nimeni, oamenii din jurul tău își pot schimba planurile.