Obiecte care atrag norocul în viața ta. Amplasează-le în locuință!

Pentru a atrage norocul și prosperitatea în viața ta, adaugă în decorul locuinței tale aceste obiecte! Îți vor înfrumuseța casa și te vor ajuta să îți atingi obiectivele. 

image

Cu toții ne dorim să fim norocoși, iar o modalitate de a face acest lucru este să ne decorăm locuința cu unele obiecte, considerate amulete norocoase în vechea artă chineză, Feng Shui.

Citește și: Feng Shui. Cum să folosești cojile de portocală pentru a atrage bogăția în viața ta 

De exemplu, un acvariu cu pești va atrage banii în viața ta, deoarece apa este asociată cu bunăstarea materială. În plus, peștii reprezintă starea bună de sănătate. Pentru a avea rezultate, amplasează acvariul cu pești la intrarea în casă și asigură-te că îl păstrezi curat și bine îngrijit! 

Fântână norocoasă 

Dacă acvariul cu pești nu este pe placul tău, poți să atragi norocul și cu o fântână, simbol al belșugului și al stării de bine. De obicei, aceste obiecte se amplasează în fața casei, la intrarea în locuință, însă pe cele de mici dimenisuni le poți pune în interior. 

Clopoței 

Potrivit artei Feng Shui, clopoțeii de vânt sunt decorațiuni aducătoare de noroc și de energii pozitive. Atrag abundența, schimbările pozitive și dezvoltarea personală. La fel ca apa, clopoțeii „mișcă” energia negativă, în timp ce o atrag pe cea benefică. Pentru a înlătura energia negativă, ampleasează-i în fața ușii de la intrare. 

Cristale 

De pe lista obiectelor aducătoare de noroc nu puteau să lipsească cristalele, care atrag bogăție, abundență, protecție, vindecare, sănătate și echilibru! Unele persoane preferă să poarte cristalele zodiei lor, în timp ce altele preferă să țină în mâini cristale de mărimea palmei, ori de câte ori au nevoie de un mic ajutor. De asemenea, poți să pui cristale pe mobila ta preferată din casă sau la fereastră. 

Citește și: Culori care atrag banii. Poartă-le cât mai des și ai putea scăpa de grija zilei de mâine 

Plante 

Alege cu atenție și plantele pe care le achiziționezi! Unele dintre ele îți vor aduce echilibru, armonie, vitalitate și belșug. Printre ele se află: bambusul, crizantema, orhideea, begonia și pachira. Desigur, cheia este să le menții sănătoase și să le pui la vedere. 

  • Pe lista obiectelor aducătoare de noroc se află și: ghindele, citricele, simbolul Hamsa sau Mâna Fatimei și potcoavele. 

Sursă foto: Shutterstock