Culori care atrag dragoste, bani și noroc. Descoperă cum să le integrezi în viața ta!

Există o mulțime de modalități prin care poți atrage norocul de partea ta, iar una dintre ele este să te înconjori de anumite culori. Fie că alegi să le porți sau să le integrezi în designul locuinței, aceste culori te vor ajuta să stai departe de ghinion! 

image

Indiferent că ești în cautarea dragostei, a banilor sau a unui nou colectiv, astrologul Lauren Ash îți spune ce culori acționează precum amuletele norocoase. 

Culorile care atrag dragoste

Cele mai bune culori care atrag dragostea și romantismul sunt roz și roșu. Pe de o parte, roșul este culoarea pasiunii, a curajului și a căldurii, iar pe cealaltă parte, rozul este o nuanță mai blândă, perfectă pentru doamne și domnișoare. Cel mai simplu mod de a încorpora aceste culori în viața ta este prin vestimentație. De asemenea, ai putea opta și pentru bijuterii roz sau roșii. 

Citește și: Cele mai potrivite culori de haine în funcție de nuanța pielii 

Culorile care atrag bani

Ca să ai mai mult noroc la bani, ia în considerare să te îmbraci mai des în haine verzi și/sau aurii sau să pictezi pereții locuinței în aceste culori! Potrivit specialistului, verdele simbolizează norocul, succesul, echilibrul și vindecarea, pe când auriul reprezintă regalitatea, energia și puterea. Ambele culori atrag noi oportunități și energii bune în viața ta. 

Culorile care atrag noi prietenii

Se spune că dacă vei purta mai des haine galbene sau portocalii, vei reuși să îți faci mai ușor prieteni sau să te integrezi într-un nou colectiv. Cele două culori simbolizează căldura, creativitatea, deschiderea și libertatea. Pe de o parte, culoarea galben încurajează comunicarea, în timp ce portocaliul emană bunătate. Împreună, aceste două culori te vor face să te simți în centrul atenției oriunde vei merge! 

Citește și: Ce culori să porți dacă ai părul blond. Descoperă ce te avantajează! 

Culorile care aduc noroc 

Ai un examen important sau mergi la un interviu de angajare? Cele mai bune culori care te vor ajuta să ai mai mult noroc sunt roșu și violet, deoarece împreună reprezintă puterea, stima de sine, echilibrul, înțelepciunea și energia. De le vei purta, te vei simți mai încrezătoare și vei reuși să comunici mai eficient.  

Sursă foto: Shutterstock