TEST. Cuplul de vedete pe care-l alegi dezvăluie ce-ți dorești tu într-o relație

Avem așteptări diferite de la partenerul de viață și relația în care suntem implicați. Fiecare își dorește altceva – unii vor aventură, alții, siguranță. Află ce fel idilă cauți tu în funcție de aceste cupluri!

image

Privim la vedete cu admirație. Sunt frumoși, realizați profesionali și trăiesc o viață plină. Iar atunci când se îndrăgostesc, întreaga lume o știe și-i privește cu admirație. Cuplul care îți place știe cel mai mult spune ceva despre relația pe care ți-o dorești tu în viața de zi cu zi. Dacă vrei să știi ce-ți dorești de la un partener de viață, alege una dintre perechile de mai jos!

Dacă i-ai ales pe Richard Gere și Alejandra Silva

Îți dorești o iubire plină de pasiune, bazată pe o atracție fizică puternică. E posibil să te fi îndrăgostit la prima vedere și să rămâi cu prima ta iubire ani în șir. Sau cel puțin să visezi să reziști în cuplul pe care-l formezi până la adânci bătrâneți, ca părinții tăi sau cei din generația lor, care sunt un exemplu pentru tine.

Chiar dacă ți-ai găsit perechea de ceva ani buni și pasiunea care vă lega inițial s-a mai estompat, sentimentele voastre sunt încă puternice și au șanse mari să rămână așa. Însă, chiar dacă i-ai spus „Da!” omului de lângă tine, asta nu înseamnă că toate merg ca unse acasă. E nevoie de o comunicare bună pentru a face față tuturor dificultăților întâmpinate în viață.

Dacă nu ți-ai găsit încă persoana cu care vrei să îmbătrânești, lasă-te condusă de instinct, se va întâmpla într-o bună să trăiești acea pasiune năvalnică chiar și la a doua tinerețe.

Dacă i-ai ales pe Meghan Markle și Prințul Harry

Tu și cel de lângă tine vă susțineți unul pe altul zi de zi. Formați o echipă de excepție, vă încurajați reciproc și creșteți împreună cât mai frumos posibil. Îți dorești o iubire stabilă, un partener pe care să te poți baza oricând, vrei ca jumătatea ta să fie și cel mai bun prieten. Păstrează căile de comunicare deschise în orice etapă a vieții voastre, aceasta este cheia succesului în doi.

Totuși, nu trebuie să fiți doar doi buni prieteni și să uitați de romantism. O cină în doi poate pipera relația vostră din când în când, niște declarații de amor pot fi binevenite într-un cotidian în care suntem cu toții grăbiți de tot și toate.

Dacă i-ai ales pe Richard Gere și Alejandra Silva

Iubirea care vă unește este flexibilă și frumoasă. Tu nu vezi posibile limite, nu te împiedici de amănunte precum vârsta, etnia sau aspectul fizic. Dragostea voastră e mai presus de niște șabloane. Relația ideală pentru tine e cea în care sunteți amândoi extrem de onești unul cu altul.

Îți cauți – dacă n-ai găsit deja – pe cineva care să-ți poarte de grijă, să te protejeze de alții care poate că nu sunt la fel de atenți la sentimentele tale. Și împreună ai senzația că puteți cuceri lumea întreagă, că puteți face lucruri minunate. Totuși diferențele dintre voi își spun câteodată cuvântul. Nu lăsa niște lucruri mărunte să intervină între voi, însă nici nu trebuie să faci compromisuri constant. Doar tu vei știi să alegi cel mai bine pentru tine.

Foto - Shutterstock



Recente

pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg