TEST. Cuplul de vedete pe care-l alegi dezvăluie ce-ți dorești tu într-o relație

Avem așteptări diferite de la partenerul de viață și relația în care suntem implicați. Fiecare își dorește altceva – unii vor aventură, alții, siguranță. Află ce fel idilă cauți tu în funcție de aceste cupluri!

image

Privim la vedete cu admirație. Sunt frumoși, realizați profesionali și trăiesc o viață plină. Iar atunci când se îndrăgostesc, întreaga lume o știe și-i privește cu admirație. Cuplul care îți place știe cel mai mult spune ceva despre relația pe care ți-o dorești tu în viața de zi cu zi. Dacă vrei să știi ce-ți dorești de la un partener de viață, alege una dintre perechile de mai jos!

Dacă i-ai ales pe Richard Gere și Alejandra Silva

Îți dorești o iubire plină de pasiune, bazată pe o atracție fizică puternică. E posibil să te fi îndrăgostit la prima vedere și să rămâi cu prima ta iubire ani în șir. Sau cel puțin să visezi să reziști în cuplul pe care-l formezi până la adânci bătrâneți, ca părinții tăi sau cei din generația lor, care sunt un exemplu pentru tine.

Chiar dacă ți-ai găsit perechea de ceva ani buni și pasiunea care vă lega inițial s-a mai estompat, sentimentele voastre sunt încă puternice și au șanse mari să rămână așa. Însă, chiar dacă i-ai spus „Da!” omului de lângă tine, asta nu înseamnă că toate merg ca unse acasă. E nevoie de o comunicare bună pentru a face față tuturor dificultăților întâmpinate în viață.

Dacă nu ți-ai găsit încă persoana cu care vrei să îmbătrânești, lasă-te condusă de instinct, se va întâmpla într-o bună să trăiești acea pasiune năvalnică chiar și la a doua tinerețe.

Dacă i-ai ales pe Meghan Markle și Prințul Harry

Tu și cel de lângă tine vă susțineți unul pe altul zi de zi. Formați o echipă de excepție, vă încurajați reciproc și creșteți împreună cât mai frumos posibil. Îți dorești o iubire stabilă, un partener pe care să te poți baza oricând, vrei ca jumătatea ta să fie și cel mai bun prieten. Păstrează căile de comunicare deschise în orice etapă a vieții voastre, aceasta este cheia succesului în doi.

Totuși, nu trebuie să fiți doar doi buni prieteni și să uitați de romantism. O cină în doi poate pipera relația vostră din când în când, niște declarații de amor pot fi binevenite într-un cotidian în care suntem cu toții grăbiți de tot și toate.

Dacă i-ai ales pe Richard Gere și Alejandra Silva

Iubirea care vă unește este flexibilă și frumoasă. Tu nu vezi posibile limite, nu te împiedici de amănunte precum vârsta, etnia sau aspectul fizic. Dragostea voastră e mai presus de niște șabloane. Relația ideală pentru tine e cea în care sunteți amândoi extrem de onești unul cu altul.

Îți cauți – dacă n-ai găsit deja – pe cineva care să-ți poarte de grijă, să te protejeze de alții care poate că nu sunt la fel de atenți la sentimentele tale. Și împreună ai senzația că puteți cuceri lumea întreagă, că puteți face lucruri minunate. Totuși diferențele dintre voi își spun câteodată cuvântul. Nu lăsa niște lucruri mărunte să intervină între voi, însă nici nu trebuie să faci compromisuri constant. Doar tu vei știi să alegi cel mai bine pentru tine.

Foto - ShutterstockRecente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg