Test psihologic: Imaginea care îți dezvăluie vârsta ta mentală

Acest test psihologic te va ajuta să descoperi care este vârsta ta mentală. Trebuie doar să privești imaginea din rândurile de mai jos, să notezi numărul câinilor pe care îl vezi și să cauți interpretările mai jos. Ești pregătit?

image

Vârsta mentală reprezintă nivelul de dezvoltare emoțională, cognitivă și socială a unei persoane. Aceasta poate să reflecte capacitatea individului de învăța și de a se adapta, abilitatea de a rezolva problemele, gândirea abstractă, capacitatea de a gestiona emoțiile și de a stabili relații sănătoase. 

Citește și: Ceea ce vezi prima oară în aceste imagini îți arată ce abilități ai în dezvoltarea problemelor 

Vârsta mentală nu este întotdeauna aceeași cu vârsta cronologică, prin urmare, evaluarea ei poate fi un proces complex. Din fericire, poți evalua nivelul de dezvoltare cognitivă cu ajutorul testelor psihologice, cum ar fi cel pe care îl propune revista de știință „Optometry Today‟. 

Testul care te ajută să descoperi care este vârsta ta mentală 

Tot ce trebuie să faci este să privești imaginea de mai jos și să notezi numărul câinilor pe care îl vezi. În funcție de acesta, o să descoperi că ești mai tânăr decât crezi sau, din contră, că ai ajuns mai devreme la maturitate mentală. 

image

Te invităm să descoperi semnificațiile în rândurile de mai jos! 

Patru câini

Dacă ai văzut patru câini, vârsta ta mentală este între 20 și 25 de ani. Ai o latură artistică dezvoltată și îți place să privești lucrurile complexe dintr-o perspectivă nouă. 

Cinci câini

Ai privit cu atenție imaginea și ai găsit cinci câini? Înseamnă că vârsta ta mentală este între 25 și 30 de ani. Ești o persoană căreia îi plac lucrurile simple și care nu se complică în viața de zi cu zi. În plus, iubești cu patos și te dedici în totalitate persoanei iubite!

Citește și: Vrei să ai o minte brici? Iată ce să faci! 

Șase câini

Dacă ai identificat șase câini înseamnă că vârsta ta mentală este cuprinsă între 30 și 40 de ani. Ești o persoană tradiționalistă, precaută și de încredere. 

Șapte câini 

Ai descoperit șapte câini? Atunci ești o persoană foarte tânără din punct de vedere mental. De asemenea, ai momente când ești naiv, însă dispus să te sacrifici pentru prieteni. 

Sursă foto: Shuttestock, Wamiz   Recente

stare proasta jpg
citirea gandurilor jpg
Icoana Intrarea in Biserica a Maicii Domnului  Sursa foto shutterstock 1421462444 jpg
cum devii formator cursuri functionari jpg
psihopat jpg
Forma degetului aratator iti dezvaluie calitatile si defectele  Sursa foto shutterstock 2366250485 jpg
TEST jpg
Test  Ce spune despre tine preferinta pentru un anumit personaj din Friends  Sursa foto Instagram Friends jpg
copii și părinți  foto   Shutterstock jpg
Sfintii Mihail si Gavriil shutterstock 1872467674 jpg
Iluzie optica  Dezvaluie dorinta ta secreta  Sursa foto TiTok PsychologyLove100 jpg
relatie jpg
inteligenta jpg
anotimp jpg
tiuit in urechi  jpg
obstacole jpg
trasaturi faciale jpg
trecerea timpului jpg
slabiciuni jpg
depresie jpg