TEST Privește imaginea și descoperă cât ești de rezistent la stres!

Cu ajutorul acestui test de personalitate vei afla cât ești de tolerant la stres și cum poți să elimini stresorii din viața ta, astfel încât să fii sănătos și fericit. 

image

Fiecare persoană are o toleranță diferită la stres, iar pentru a fi sănătos, este important să știi dacă ești, în general, o persoană relaxată sau dacă te enervezi la prima problemă apărută. De asemenea, este necesar să descoperi ce tehnici te vor ajuta să elimini stresul din viața ta. 

Citește și: Dr. Carmen Vochescu, psihiatru: „Emoțiile puternice pot duce la scăderea imunității‟ 

Acest test de pesonalitate te salvează! Tot ce trebuie să faci este să privești atent imaginea de mai jos, să notezi obiectul pe care îl vezi prima oară și să citești mai jos interpretarea lui. Nu trebuie să îți ia mai mult de cinci minute! Ești pregătit? 

image

Pisica

Ai văzut din prima pisica? Asta înseamnă că, în general, nu ești o persoană relaxată, iar stresul din viața de zi cu zi tinde să te energizeze, ceea ce înseamnă că îi faci față cu brio. Totuși, când stresul se află la un nivel ridicat, te copleșește și ai nevoie de o pauză. Autorii acestui test spun că meditația nu îți este de folos, însă sportul da. Antrenamentele la sală, alergatul, precum și mersul pe bicicletă te vor ajuta să îți întărești sistemul imunitar și să depășești momentele grele. 

Cutia 

Dacă ai văzut cutia, înseamnă că te enervezi rapid când simți că stresul te acaparează, mai ales cel gestionat de problemele de la muncă. Te suprasoliciți, devii epuizat psihic și îți verși amarul pe cei din jur. Trebuie să fii atent la ceea ce le transmiți oamenilor din jurul tău în acele momente, deoarece s-ar putea ca, mai apoi, să îți pară rău de cuvintele spuse sau de gesturile făcute. În loc să arunci cu vorbe, mai bine meditezi pentru cinci minute. Descoperă aici o tehnică eficientă care te-ar putea ajuta oriunde și oricând! 

Stelele 

Dacă ai văzut stelele, înseamnă că ești o persoană care știe cum să gestioneze stresul. Chiar și în cele mai stresante situații dai dovadă de calmitate, ceea ce îi poate surprinde pe cei din jurul tău. Trebuie doar să ai grijă să nu te încarci cu energiile negative din jurul tău și să spui ceea ce simți cu adevărat, în limite decente! 

Sursă: YourTango - Foto: Shutterstock / YourTango  Recente

Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Restaurant cu specific italian jpg
Test jpg
tulburare bipolara shutterstock 1519608566 jpg
Mercur retrograd shutterstock 1892950363 jpg