Ce tr─âs─âturi de caracter surprinz─âtoare au persoanele cu IQ ridicat

Potrivit cercet─âtorilor, oamenii cu un IQ ridicat, se aseam─ân─â din mai multe puncte de vedere. Ei au ├«n comun anumite tr─âs─âturi de caracter, dar ╚Öi abilit─â╚Ťi care sunt pe m─âsura inteligen╚Ťei lor. 

image

Pentru a afla care sunt tr─âs─âturile comune pe care cei mai inteligen╚Ťi oameni de pe Planet─â le au, cercet─âtorii au analizat ac╚Ťiunile pe care ace╚Ötia le-au f─âcut zi de zi.

Cite╚Öte ╚Öi: Ce este IQ-ul ╚Öi cum se m─âsoar─â. C├ót de important─â este inteligen╚Ťa pentru a ob╚Ťine succesul?

Interesant este c─â ace╚Öti oameni sunt iubitori de animale, destul de r─âbd─âtori, dezordona╚Ťi ╚Öi, c├óteodat─â, anxio╚Öi din cauza problemelor sociale. Iat─â ce au aflat concret! 

Sunt empatice ╚Öi curioase 

├Än cadrul studiilor, s-a descoperit c─â persoanele competente sunt modeste ╚Öi, de cele mai multe ori, ├«╚Öi subestimeaz─â abilit─â╚Ťile. De asemenea, iubesc s─â citeasc─â zilnic ╚Öi sunt mult mai empatice cu cei din jurul lor. De remarcat c─â oamenii cu un IQ ridicat simt nevoia s─â fie pe aceea╚Öi lungime de und─â cu sentimentele ╚Öi cu nevoile celorlal╚Ťi. Fiind persoane curioase, ele sunt interesate s─â afle c├ót mai multe informa╚Ťii despre apropia╚Ťi, ├«ns─â tind s─â se simt─â ├«n largul lor c├ónd sunt singure, dec├ót ├«n momentul c├ónd se afl─â ├«nconjurate de mai multe persoane. Interesant este c─â printre cei mai inteligen╚Ťi oameni, cei mai mul╚Ťi s-au dovedit a fi iubitori de pisici. 

Deloc impulsive 

Totodat─â persoanele cu un IQ ridicat ├«╚Öi pot ╚Ťine ├«n fr├óu impulsurile, deoarece au un sim╚Ť mai bun al planific─ârii ╚Öi al g├óndirii logice. 

De asemenea, mai mul╚Ťi oameni faimo╚Öi inteligen╚Ťi au fost considera╚Ťi ÔÇ×ciuda╚ŤiÔÇč sau ÔÇ×arogan╚ŤiÔÇč, deoarece au tendin╚Ťa s─â ├«ncalce regulile impuse de societate ╚Öi tind s─â nu respecte tradi╚Ťiile.

Vezi și: Cu ce se ocupă oamenii care au un IQ mai mare decât al lui Albert Einstein

├Än plus, ├«n cadrul unui studiu realizat de c─âtre cercet─âtorii Universit─â╚Ťii din Groningen s-a descoperit c─â oamenii inteligen╚Ťi tind s─â fie dezordona╚Ťi ╚Öi prefer─â s─â studieze noaptea. 

Din p─âcate, nivelul ridicat de inteligen╚Ť─â este asociat ╚Öi cu un nivel ridicat de anxietate, ├«n special din cauza ├«ngrijor─ârilor legate de situa╚Ťiile sociale. 

Surs─â foto: Shutterstock Recente

refuz   nu   shutterstock 2124337634 jpg
Tik Tok jpg
Sfintii Petru si Pavel shutterstock 1852640023 jpg
femeie tanara interviu job ingrijorata dec 3 2010 6 42 pm jpeg
DSC 0243 jpg
Cum po┼úi avea un p─âr bogat ┼či s─ân─âtos, chiar dac─â ├«l coafezi zilnic jpeg
Parinti imaturi  jpg
inghetata foto shutterstock
gandac de bucatarie shutterstock 1102601966 jpg
sport jpg
pasta de dinti   shutterstock 1294381117 jpg
shutterstock 1358046383 jpg
Carne jpg
carton 1 png
Baterie descarcata jpg
Tigare electronica jpg
Narcisism jpg
Rusalii shutterstock 2151194551 jpg
Intalnire jpg
muzica casti shutterstock