Vedete care folosesc legea atracției. Kim Kardashian și-a dorit de mică să fie vedetă!

Se spune că gândurile și emoțiile pe care le avem pot influența evenimentele din viața noastră. Pe acest principiu se bazează și aceste vedete, care au folosit Legea Atracției și și-au îndeplinit visurile! 

image

Ideea de bază a legii atracției este că gândurile pozitive sau negative ne influențează realitatea. De pildă, dacă ne gândim la lucruri frumoase și ne concentrăm asupra lor, viața noastră se poate schimba în bine. În schimb, dacă avem o gândire negativă, atragem lucruri neplăcute. Aceste principii par foarte simple, iar multe celebrități au recunoscut că folosesc legea atracției pentru a-și îndeplini visurile. 

Kim Kardashian 

Una dintre celebritățile care au folosit legea atracției este Kim Kardashian. Vedeta are afaceri de succes, milioane de dolari în cont și faimă, lucruri pe care și le dorea de când avea 13 ani. Pe atunci, Kim spunea că își dorește să fie celebră, ceea ce s-a și întâmplat. 

Citește și: Ce averi au celebritățile. Diferență enormă între Kim Kardashian și Pete Davidson!

Will Smith 

În urmă cu trei ani, Will Smith spunea că te poți schimba radical dacă folosești legea atracției. El crede că tărie că gândurile pozitive i-au schimbat viața, deoarece în momentele dificile, se gândește la soluțiile pe care le are pentru a rezolva problemele. Potrivit „Your Tango‟, această mentalitate a moștenit-o de la bunica lui, care l-a sfătuit să se încreadă în propriul succes. 

Jennifer Lopez

Și Jennifer Lopez crede în legea atracției: „Am făcut afirmații pozitive mult, mult timp‟, i-a spus vedeta lui Oprah într-un interviu. „Cred că gândurile ne dictează viața. Fac o mulțime de afirmații. Sunt deschisă și receptivă la toate bunătățile și la abundența pe care Universul le oferă‟, a declarat artista. 

Vezi și: Cele 5 legi ale Universului care îți vor schimba viața

Ariana Grande

Este una dintre cele mai cunoscute vedete, ceea ce și-a dorit de când era mică! Ariana Grande, căci despre ea este vorba, spunea într-un interviu din anul 2021, acordat lui Jimmy Fallon, că este înzestrată cu „darul manifestării‟. Ea a declarat că multe dintre realizările ei sunt, de fapt, rezultatul legii atracției: „Mama m-a învățat întotdeauna că dacă vreau ceva se poate întâmpla. Este întotdeauna posibil. Te gândești la asta ca și cum ar fi acolo‟, a mărturisit cântăreața. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg