Singur de sărbători? Aşa atragi dragostea în viaţa ta! Ritualuri care aduc energie pozitivă

Uneori, pentru a avea parte de iubire, mai ales de sărbători, suntem dispuşi să urmăm toate ritualurile, printre care se numără şi cele din perioada Crăciunului. Dacă îţi cauți încă sufletul pereche, vezi care sunt obiceiurile care aduc noroc în dragoste!

image

Examinând legende străvechi, tradiții și ritualuri, având în vedere că ultimele zile ale anului te îmbie să faci bilanțul, să visezi şi să te gândeşti la proiecte noi, am găsit câteva care ţi-ar putea aduce noroc în iubire. Tot ce rămâne este să încerci. Reţine că, pentru a le face să funcționeze, este nevoie să crezi intens în acestea.

Arborele dorințelor

Copacul dorințelor este un ritual care vine din Irlanda și care ar trebui să ajute un cuplu să fie mereu fidel şi să aibă parte de pace și armonie. Constă în legarea unei panglici verzi, împreună cu persoana dragă, de ramurile unei plante de păducel, exprimând dorința unui viitor comun.

Ce trebuie să faci pentru a-ți îndeplini dorințele cu ajutorul bradului tău de Crăciun

Scrie pe fâşii de hârtie câte o dorință și numerotează-le cu numere impare. Pune-le într-un plic galben pe care îl aşezi în brad împreună cu decoraţiunile tale preferate. La finalul sezonul sărbătorilor de iarnă, păstrează-ți plicul într-un loc la îndemână și așteaptă ca magia să-și facă treaba. La sfârșitul celor 365 de zile ale anului, redeschide plicul și vezi câte dintre dorințele tale s-au împlinit. La final, arde fâşiile de hârtie împreună cu plicul, pentru a putea crea altele noi.

Cum să atragi dragostea cu bradul tău de Crăciun

Dacă vrei să faci un ritual pentru a găsi dragostea adevărată la finele acestui an, ar trebui să înfășori o pereche de inele în hârtie roșie și apoi să o aşezi ca decorațiune în brad, cu o panglică de aceeași culoare. Pe de altă parte, dacă ai deja un partener și vrei să reaprinzi flacăra iubirii, scrie numele voastre o fâşie de hârtie roșie şi aplică aceeași procedură.

Aşa alungi energiile negative!

Îndepărtarea energiilor negative este, de asemenea, foarte importantă pentru a începe bine anul. Pentru a face acest lucru, ia o bucată mică de pânză sau o pungă de plastic în care pui o căpăţână de usturoi și o crenguță de brad, urmând să faci o legătură. O aşezi apoi în bradul tău și, după ce trec sărbătorile și dezpodobeşti bradul, o arzi sau o arunci departe de casă.

Te-ar mai putea interesa: Eşti singură de Sărbători? Nicio problemă!

Obiecte care nu trebuie dăruite de Crăciun pentru a avea parte de iubire

Unele superstiții spun că nu este benefic să oferi în dar cheile, cuțitel sau alte obiecte ascuțite. Dacă se întâmplă să le oferi sau să le primeşti, ar trebui să fie plătite cu o plată simbolică, precum o monedă mică, altfel ar putea răni pe cineva sau aduce neşansă. Același lucru se întâmplă și cu batistele sau portofelele. Pentru acestea se cere şi o plată simbolica, altfel batistele vor aduce lacrimi, iar portofelul pierderi.

O altă superstiţie este cea legată de schimbarea încălţămintei în prejma Crăciunului. Trebuie evitată, dacă vrem să avem parte de dragoste sau să ne bucurăm de o relație de durată şi frumoasă. Schimbarea ghetelor în această perioadă ar putea aduce o despărțire.

Ritualul lumânărilor aprinse în noaptea de 25 decembrie

Pentru a îndeplini acest ritual trebuie să fii foarte atent, deoarece presupune aprinderea unei lumânări şi necesită o atenţie sporită pentru a nu apărea accidente. Nu uita! Trebuie să nu laşi lumânarea nesupravegheată şi este necesar s-o ţii departe de copii şi animale de companie!

Vezi şi: Simţi lipsa unui partener? Ai 5 avantaje uimitoare!

Culorile lumânărilor au o anumită semnificaţie. Aşadar, lumânarea roşie atrage dragostea şi cea roz ajută la găsirea dragostei adevărate. Cea verde aduce sănătate şi bunăstare, iar cea aurie atrage banii și stabilitatea financiară. Lumânarea galbenă simbolizează stabilitatea în afaceri. Aceea violet transformă energiile negative în unele pozitive. Lumânarea albastră atrage succesul și realizările profesionale, în timp ce aceea albă reprezintă pacea, armonia.

Când aprindeți lumânarea sau lumânările, gândeşte-te la ceea ce-ţi doreşti şi lasă trecutul în urmă, stând cu mâinile deschise pentru a primi ceea ce urmează în noua etapă din viaţa ta.

Sezonul sărbătorile de iarnă are o mare putere sentimentală și este plină de speranță, așa că atragerea a ceea ce îți dorești poate fi foarte ușor, atâta timp cât crezi în asta.

FOTO: Shutterstock



Recente

cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg