Astfel, vedeta a dezvăluit că de când stă acasă a descoperit foarte multe lucruri de făcut şi nu se plictiseşte deloc.

”Cred că este foarte important ca oamenii să înţeleagă gravitatea situaţiei şi să stea acasă. Vă las aici o secvenţă de cum îmi menţin eu starea de bine, în perioada de izolare. #stămacasă”, ne-a mărturisit Geanina Ilieş în timp ce spăla vasele pe ritmurile melodiei „Inevitabil va fi bine” cântată de Andra.”, a mărturisit vedeta.

Diana Dumitrecu, prezentatoarea emisiunii ”Mireasa”, criticată dur de mămici: ”Am blocat unele persoane şi o voi face tot mai des!”

De asemenea, Geanina Ilieş a mărturisit că şi-a petrecut timpul cu muzica dată la maximum, dansând şi jucându-se cu fiul ei. Prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche”. De asemenea, cei doi joacă baschet, ies în curte şi fac sport împreună.

Ciupercile, alimentul ideal în perioada de post. Au beneficii uimitoare: te ajută să slăbeşti şi îţi cresc imunitatea

Geanina Ilieş încasează un salariu uriaş de la PROTV

Geanina Ilieş este noua prezentatoare de la Gospodar fără pereche, la Pro TV, după ce Anamaria Prodan şi-a dat demisia. Fosta prezentatoare TV a început deja filmările, şi-a cunoscut şi concurenţii. S-a aflat ce salariu încasează, mai puţin decât Anamaria Prodan.
Mai exact, ea încasează un salariu mai mic decât al Anamariei Prodan, dar suma totală se va ridica la 25.000 de euro pentru prezentarea unui sezon, cu 5.000 de euro mai puţin decât lua Anamaria. Se pare că nu numai banii au motivat-o să accepte proiectul, ci şi faptul că de ceva vreme îşi dorea enorm să revină pe micul ecran cu un proiect propriu.