Ce trebuie să includă ținuta pentru zborul cu avionul. Sfaturile unei stewardese!

Pregătirea pentru zborul cu avionul implică și alegerea vestimentației cu care vei călători. Dacă nu te-ai decis cum să te îmbraci în avion, o însoțitoare de zbor îți oferă sfaturile ei. 

image

În timpul zborului cu avionul nu este indicat să porți cea mai bună și frumoasă ținută pe care o ai în dulap, precum un costum elegant sau o rochie atrăgătoare. Când călătorești este bine să ai pe tine haine confortabile, care să se poată întinde ușor, recomandă stewardesa Amy Caris: „Amintește-ți că te vei așeza într-o mașinărie închisă, cu obiecte ascuțite și stranii.‟

Citește și: Pregătește-te pentru zborul cu avionul! Lisa cu obiectele pe care trebuie să le ai la tine în aeronavă 

Uită de blugii strâmți, care pot exercita presiune asupra vaselor de sânge și provoca senzații de disconfort, furnicături și amorțeală! Ca să te simți bine în timpul zborului, mai bine optezi pentru pantaloni elastici din tricot. Sfatul ei este ca în partea superioară să optezi pentru bluze largi, fabricate din materiale „respirabile‟, precum bumbac, mătase, lână sau in, care permit trecerea aerului și umezelii. „Evită să porți materiale sintetice din poliester sau din raion, deoarece rețin mirosurile corporale‟, a spus Amy Caris. 

Pentru că statul pe scaun pentru o perioadă lungă de timp poate să îți umfle picioarele, dacă te pregătești de un zbor lung, cel mai bine este să porți o pereche de șosete de compresie. Acestea sunt concepute pentru a preveni apariția durerilor și umflăturilor de picioare, așa că pregătește-le înainte de îmbarcare! Evită să porți în timpul zborului pantofi cu toc sau sandale, ci optează pentru pantofi sport, în care te vei simți mai confortabil! Recomandarea stewardesei este să optezi pentru pantofi sport închiși la culoare, deoarece cei în nuanțe dechise se murdăresc mai repede. 

Citește și: Inovația care ne-ar putea scăpa de turbulențele înfricoșătoare 

Temperatura întotdeauna variază în timpul unui zbor, așa că nu știi niciodată cât de cald sau cât de frig va fi în avion. Același lucru se poate întâmpla și la aterizare, când poate fi mai frig decât te aștepți. Așa că, recomandarea stewardesei, este să ai întotdeauna la tine un hanorac sau un cardigan, pe care să îl porți dacă temperaturile sunt scăzute.  

Sursă foto: Shutterstock Recente

Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg