Ce trebuie să includă ținuta pentru zborul cu avionul. Sfaturile unei stewardese!

Pregătirea pentru zborul cu avionul implică și alegerea vestimentației cu care vei călători. Dacă nu te-ai decis cum să te îmbraci în avion, o însoțitoare de zbor îți oferă sfaturile ei. 

image

În timpul zborului cu avionul nu este indicat să porți cea mai bună și frumoasă ținută pe care o ai în dulap, precum un costum elegant sau o rochie atrăgătoare. Când călătorești este bine să ai pe tine haine confortabile, care să se poată întinde ușor, recomandă stewardesa Amy Caris: „Amintește-ți că te vei așeza într-o mașinărie închisă, cu obiecte ascuțite și stranii.‟

Citește și: Pregătește-te pentru zborul cu avionul! Lisa cu obiectele pe care trebuie să le ai la tine în aeronavă 

Uită de blugii strâmți, care pot exercita presiune asupra vaselor de sânge și provoca senzații de disconfort, furnicături și amorțeală! Ca să te simți bine în timpul zborului, mai bine optezi pentru pantaloni elastici din tricot. Sfatul ei este ca în partea superioară să optezi pentru bluze largi, fabricate din materiale „respirabile‟, precum bumbac, mătase, lână sau in, care permit trecerea aerului și umezelii. „Evită să porți materiale sintetice din poliester sau din raion, deoarece rețin mirosurile corporale‟, a spus Amy Caris. 

Pentru că statul pe scaun pentru o perioadă lungă de timp poate să îți umfle picioarele, dacă te pregătești de un zbor lung, cel mai bine este să porți o pereche de șosete de compresie. Acestea sunt concepute pentru a preveni apariția durerilor și umflăturilor de picioare, așa că pregătește-le înainte de îmbarcare! Evită să porți în timpul zborului pantofi cu toc sau sandale, ci optează pentru pantofi sport, în care te vei simți mai confortabil! Recomandarea stewardesei este să optezi pentru pantofi sport închiși la culoare, deoarece cei în nuanțe dechise se murdăresc mai repede. 

Citește și: Inovația care ne-ar putea scăpa de turbulențele înfricoșătoare 

Temperatura întotdeauna variază în timpul unui zbor, așa că nu știi niciodată cât de cald sau cât de frig va fi în avion. Același lucru se poate întâmpla și la aterizare, când poate fi mai frig decât te aștepți. Așa că, recomandarea stewardesei, este să ai întotdeauna la tine un hanorac sau un cardigan, pe care să îl porți dacă temperaturile sunt scăzute.  

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg