Pregătește-te pentru zborul cu avionul! Lista cu obiecte pe care trebuie să le ai la tine în aeronavă

Îți este frică de zbor? Te temi că o să uiți ceva important acasă? Am întocmit o listă cu obiectele pe care trebuie să le ai la tine în avion, astfel încât să nu te stresezi din cauza zborului lung pe care urmează să îl experimentezi. 

image

Dacă ești o persoană organizată și îți place să ai orice la dispoziție când pleci cu avionul, îți spunem ce trebuie să conțină bagajul de mână. În primul rând, nu trebuie să îți lipseasă dezinfectantul de mâini și șervețelele dezinfectante, indiferent că zborul este intern sau extern. Folosirea lor va minimiza riscul de infecții, așa că nu le uita acasă! Pune pe listă și medicamentele pentru durere (antiinflamatoarele), deoarece pe durata zborului sunt șanse mari să te confrunți cu dureri de spate sau de cap. De asemenea, dacă știi că zborul cu avionul îți face rău, asigură-te că ai la îndemână antivomitive! Și bomboanele care conțin ghimbir, mentă sau lavandă te pot ajuta în situația în care îți este rău de mișcare. 

Citește și: Lucruri pe care trebuie să le cunoști dacă îți este teamă să zbori cu avionul 

Dacă zborul va fi pe distanțe lungi, pune în bagajul tău o pereche de căști, o carte preferată, tableta sau laptopul, deoarece acestea sunt obiecte esențiale pentru ca zborul lung să nu te plictisească! 

Nu uita nici perna pentru gât și masca pentru ochi, deoarece te vor face să te simți confortabil și să te odihnești corespunzător. Este necesar să ai la îndemână și încărcătorul pentru telefon/tabletă/laptop, o sticlă cu apă și câteva gustări.

Nu uita că temperaturile pot fi mai scăzute în aeronavă, motiv pentru care este bine să ai la tine un hanorac sau o bluză groasă care să te protejeze în cazul în care îți va fi frig.

Citește și: Locurile din spatele avionului sunt cele mai sigure. Un pilot ne spune măsurile de siguranță în zbor 

De asemenea, nivelul de umiditate scăzut îți poate usca pielea și buzele, de aceea, îți recomandăm să ai la tine un balsam natural de buze și o cremă hidratantă. 

În final, înainte să pleci la aeroport, verifică dacă ți-ai pus în bagaj toate documentele de care vei avea nevoie atât la decolare, cât și la aterizare. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Jennier Fessler jpg
shutterstock 1005644302 jpg
ciocolata calda jpg
Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg