Cum să citeşti liniile din palmă pentru a afla câţi copii vei avea

Citirea semnelor din palmă este cunoscută ca un instrument excelent pentru a afla diferite informații despre fiecare persoană, cum ar fi numărul de copii pe care îl va avea de-a lungul vieţii.

image

Chiromanția sau citirea în palmă a fost folosită de mulți ani pentru a prezice și descoperi diferite aspecte ale viitorului. Această practică te poate ajuta să știi mai multe despre personalitatea ta sau câți copii vei avea. Este o practică ezoterică fără vreo explicație științifică, ci mai degrabă o metodă de divinație care îţi poate arăta diferite aspecte ale vieții pe care nu le-ai cunoscut sau care nu s-au întâmplat încă.

Aşa citești liniile din palme!

În palme sunt multe linii de analizat, dar trei dintre aceastea sunt importante: linia inimii (chiar sub baza degetelor), a capului, sub cea a inimii și a vieții, în formă de arc, la baza degetului mare. Linia inimii reprezintă emoții și relații, linia capului arată intelectul și comunicarea, iar linia vieții reprezintă sănătatea fizică și vitalitatea. Pe lângă acestea, există și altele, de dimensiuni la mici, care îţi pot oferi și alte informații, cum ar fi câţi copii urmează să ai de-a lungul vieţii.

Vezi și: Liniile din palmă. Ce spun despre tine cele 4 linii majore

Află câţi copii vei avea!

Pentru a putea interpreta mai bine liniile din palme, trebuie mai întâi să te ghidezi după profunzimea și claritatea fiecăreia. Liniile adânci denotă caracteristici puternice, în timp ce acelea fine, neclare arată caracteristici mai slabe. De asemenea, trebuie să priveşti lungimea liniei. Cele mai lungi indică anumite caracteristici dominante, iar cele scurte trăsături de caracter mai puțin proeminente.

Te-ar mai putea interesa: Tainele ghicitului în cafea

În cazul în care vrei să știi câți copii vei avea, trebuie să priveşti pe laterala palmei, de preferat cea stângă, între baza degetului mic şi capătul liniei inimii. Liniile orizontale din acea zonă arată numărul de copii pe care îi vei avea de-a lungul vieţii. Mai mult, poţi cunoaşte şi sexul copiilor, din moment ce acelea lungi şi adânci indică un băiat, iar cele mai scunde şi mai groase, fata.

FOTO: ShutterstockRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg