De ce pun unele persoane hârtie igienică în frigider?

Pe TikTok au apărut mai multe filmulețe în care internauții ne îndeamnă să punem hârtie igienică în frigider. De ce fac unele persoane acest lucru? Se pare că ar aduce un beneficiu neașteptat! 

image

Pe TikTok putem învăța diverse lucruri utile - de la rețete de gătit, până la trucuri de curățenie și lecții despre artă sau bricolaj. Oamenii își împărtășesc cunoștințele pe o varietate de subiecte, iar cele mai interesante ajung virale. Una dintre tedințele care ne-a atras atenția este punerea unei role de hârtie igienică în frigider. 

Citește și: VIDEO, Apa oxigenată, secretul pentru a scoate o insectă din ureche?

Poate că pare ciudat, însă pe TikTok mai mulți utilizatori arată cum își pun în frigiderul cu mâncare o rolă cu hârtie igienică. Așa cum poți observa în filmulețul de mai jos, utilizatorii spun că acest truc ajută la absorbția și neutralizarea mirosurilor neplăcute.  

Acest truc este recomandat inclusiv de către Ruiz Asri, editor al revistei „Honest Food Talks‟: „Umiditatea din frigider contribuie adesea la mucegai și la miros neplăcut. Hârtia igienică absoarbe excesul de umiditate și mirosurile urâte‟, a spus el pentru „Reader’s Digest‟. 

Cu toate acestea, punerea unei role de hârtie igienică în frigider nu este recomandată în cazul mirosurilor puternice, așa cum este cel de pește sau de usturoi. De asemenea, putem observa că rola de hârtie igienică ocupă mult spațiu în frigider, așa că acest truc poate fi pus în practică doar când spațiul îți permite. 

Citește și: Kate Middleton, celebră și pe TikTok. Videoclipul are a adunat peste 1 milion de vizualizări 

Ce alte soluții există?  

Există și alte soluții alternative, care nu ocupă spațiu și care pot să absoarbă mirosuri puternice, precum bicarbonatul de sodiu, pe care îl poți pune într-un borcan mic cu capacul deschis sau cărbunele activ.

De asemenea, uleiul de chimen negru te poate ajuta. Tot ce trebuie să faci este să amesteci cinci picături de ulei esențial de chimen cu puțin detergent de vase și să aplici soluția pe componentele de plastic din interiorul frigiderului. Lasă soluția să acționeze două ore, apoi spală frigiderul, așa cum o faci în mod obișnuit. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: TikTok-@smartfoxlifehacks



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg