3 zodii ai căror nativi îşi găsesc scopul în viaţă pe 22 octombrie

Trei semne zodiacale își descoperă adevărata menire în viaţă, iar tranzitul lui Mercur în trigon cu Saturn aduce un plus de implicare, curaj şi o judecată profundă care asigură succesul oricare ar fi calea aleasă.

image

Astrologia ne arată că atunci când Mercur se află în trigon cu Saturn, suntem mult mai predispuși să ne atingem obiectivele la care visăm de mult timp. În ziua de 22 octombrie 2024, conform astrologului Ruby Miranda, citată de Yourtango, această conjunctură astrală permite tuturor nativilor, dar mai ales a celor din trei zodii anume, să fie mai îndrăzneţi sau să-ţi dea seama care este scopul lor real în viaţă şi ce i-ar împlini.

Mercur şi Saturn sunt două forțe planetare foarte puternice, ceea ce imprimă tuturor nativilor un simț al datoriei. Aspectul astral aduce o tendinţă spre ordine, metodică, precauţie. Răbdarea şi consecvenţa vor impiedica orice eşec care ar putea compromite reuşita finală.

Balanţă – ai parte de o revelaţie

Poate nu-ți cunoști menirea sau nu ai găsit acel ceva care să te împlinească pe plan profesional sau personal, dar nici nu cauţi cu disperare. Simți că dacă ai un fel de chemare, o vei recunoaşte când o vei întâlni. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu dai dovadă de curiozitate, deoarece ai vrea să ştii dacă ai un scop real. Datorită conjuncturii astrale din 22 octombrie, Mercur în trigon cu Saturn, vei descoperi pentru ce anume ai chemare și te va surprinde că nu te-ai gândit niciodată serios la adevărata ta menire în viaţă.

Vezi şi: Semnele zodiacale care iubesc să trăiască în lux

Vărsător – creativitatea te ajută să-ţi afli menirea

Ești cunoscut ca o persoană foarte creativă, dar acea creativitate te poate conduce spre menirea ta. Depinde de tine ce vei face cu acest simț al scopului. Te simți atât de bine să știi pentru ce ești făcut. Percepe ziua de 22 octombrie ca pe începutul unei călătorii lungi și productive. Totul te inspiră și te pune în mișcare. Nu ai mai simțit niciodată acest tip de energie până acum.

Berbec – conştienzezi că ai alt scop în etapa actuală

S-ar putea să te întrebi dacă adevăratul tău scop în viață este să cauți continuu care ar putea fi acest scop, deoarece ești neliniștit tocmai de nevoia de a avea un scop.

Te-ar mai puteaintersa: Lor nu le scapă nimic! Nativii acestor zodii sunt fini observatori

Vei descoperi că, în timpul tranzitului lui Mercur în trigon cu Saturn, ai șansa să-ţi descoperi menirea. Partea interesantă este că înțelegi că acest scop se schimbă constant. Cândva, știai că ești făcut pentru o anumită meserie, dar acum vezi că aceasta a fost doar ceva temporar și ceea ce ţi se cere nu mai este asemănător cu ceea ce era cândva.

FOTO: Shutterstock



Recente

Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Eva Mendes  sursa   Shutterstock jpg
422084653 967484971406469 662969920043316211 n jpg
shutterstock 475653883 jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg