Astrologul a dat verdictul. Aceasta este zodia care sărută cel mai prost!

Un astrolog este de părere că felul în care oamenii sărută este o abilitate care poate fi determinată de semnul lor zodiacal. Mai mult decât atât, una dintre cele douăsprezece zodii ar săruta cel mai prost. Care este aceasta? 

image

În mod cert, sărutul este o experiență subiectivă, care poate varia în funcție de preferințele individuale. Felul în care ne sărutăm partenerul poate varia în intensitate și stil, ținând cont de cultură și context. Mai mult decât atât, astrologul Reda Wigle, crede că și zodia în care ne-am născut poate fi un indicator al modului în care sărutăm. Conform specialistului în astrologie, există unele zodii care sărută ușor și jucăuș, în timp ce altele sărută pasional, cu multă dorință și patos. 

Zodia care sărută cel mai prost 

Potrivit astrologului Reda Wigle, în tot horoscopul există un semn zodiacal căruia nu îi poți rezista. De pildă, dacă partenerul tău este născut în această zodie, cu siguranță, îți este greu să te abții să nu îi oferi un sărut, chiar și când sunteți certați. Acest semn zodiacal transmite o energie debordantă și are un farmec aparte. De cele mai multe ori este romantic, îi place să își manifeste dragostea și face orice pentru a-și cuceri partenerul de viață. Însă are și un defect, spune astrologul. Și anume - această zodie sărută prost, poate cel mai prost dintre toate cele douăsprezece zodii.

Care este acest semn zodiacal și de ce ar fi în fruntea clasamentului al zodiilor care sărută cel mai prost? 

Citește și: Zodiile care se hotărăsc mai greu când să se căsătorească. Cine fuge de angajamente? 

Ei bine, este vorba despre zodia Berbec. Conform astrologului, Berbecul este o zodie plină de energie, adesea nerăbdătoare și foarte insistentă. Deși are abilități de „Don Juan‟, Berbecul „are un stil feroce de a săruta‟, iar pentru partenerele sensibile, acesta nu ar putea fi privit cu ochi buni, în special la începutul relației.

Vezi și: Cea mai ambițioasă zodie. Obține TOT ce își propune 

„Fiind condus de Marte, Berbecul pare a fi ca un soldat pe câmpul de luptă - hotărât și ferm. Berbecul sărută prost dn cauza avidității, ceea ce poate să sperie sau să intimideze‟, se arată într-un articol al astrologului Reda Wigle pentru „New York Post‟. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg