Vrei să ştii cum vei sta cu sănătatea în viaţă? Vezi ce spun despre viitorul tău liniile de la încheietură!

Printr-o simplă privire asupra liniilor din palmă, mai precis a celor de la încheietura dreaptă, ai ocazia să afli câteva ceva despre sănătatea de-a lungul vieţii şi succesul în plan profesional. Află ce semnificaţie are fiecare dintre liniile pe care le ai în zona încheieturii, mai ales dacă există şi o patra linie!

image

Aceste linii orizontale de la încheieturi spun despre tine mai multe decât ţi-ai închipui. Cei mai mulţi dintre noi au două sau trei linii în această zonă şi, conform credinței populare, cu cât sunt mai lungi, cu atât se așteaptă să trăiești mai mult.

Potrivit Timesofindia, chiromanția arată că o linie este egală cu aproximativ 25-28 de ani. Deci, în ceea ce privește speranța de viață, două linii înseamnă 55-60 de ani. Trei linii sunt egale cu 75-80 de ani, iar patru linii cu 80 sau mai mulți ani. În cele ce urmează, îţi arătăm ce semnificaţii are fiecare linie în funcţie de aspectul ei!

Prima linie a încheieturii îţi spune cum stai cu sănătatea

Această primă linie este considerată cea mai importantă. Prezintă detalii despre sănătatea și vitalitatea ta. O primă linie bine definită puternică și adâncă înseamnă vitalitate și sănătate bună.

Citește ș: Ai litera X în palmă? Vei avea un destin măreţ!

Dacă este întreruptă este semn de provocări, de schimbări neașteptate de-a lungul vieţii sau de imposibilitatea de a-ți îndeplini visele. Abia se vede această primă linie? Aceasta arată o dificultate de a-ţi parcurge propriul drum în viață.  

Cum stai în plan profesional? Îţi arată a doua linie a încheieturii!

Cea de-a doua linii, ca de altfel și restul liniilor ar trebui să fie legate de prima. În caz că prima ta linie este bine definită, groasă, dar a doua este mai ştearsă, te poți aștepta la bogăție și sănătate. Cu toate acestea, dacă ambele linii sunt vizibile, atunci ar trebui să te aștepți să ai succes și putere.

Vezi și: Ce personalitate ai în funcţie de linia inimii din palmă

O a doua linie bine definită este semn de succes financiar, altfel, te poţi confrunta cu probleme legate de bani. Dacă este întreruptă, este posibil să te confrunţi cu probleme serioase în plan profesional.

A treia linie a încheieturii dezvăluie puţin din viitorul tău

Cea de-a treia linie pe care o poţi vedea la încheietură descrie viața unei persoane după vârsta de 55-60 de ani. De cele mai multe ori, nu este bine definită sau este mai scurtă decât celelalte două. O a treia linie vizibilă înseamnă sănătate bună până la vârste înaintate. Dacă nu se vede foarte bine, este posibil să-ţi pierzi uşor vitalitatea. Când apare întreruptă, există riscul unor probleme de sănătate sau financiare care te pot deranja mai târziu în viață.

Te-ar mai putea interesa: Cum să citeşti liniile din palmă pentru a afla câţi copii vei avea

A patra linie a încheieturii, semn că vei influenţa mulţi oameni

Această a patra linie este mai rară. Se crede că această linie indică o viaţă mai lungă și o influență puternică asupra tuturor celor din jur. Unele teorii îl văd ca pe un semn divin, alții, ca un blestem.

Prezența celei de-a patra linii arată că persoana respectivă fie va avea o familie mare, fie va influența mulți oameni datorită puterii sale sociale, financiare. Dacă linia este foarte bine definită sau îngroşată, atunci ești destinat să creezi o linie de sânge care va influența mai mulţi oameni de-a lungul timpului. Multe figuri istorice au avut această linie.

FOTO: Shutterstock



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg