Top 3 zodii lângă care nu te vei plictisi niciodată!

1 83057 original jpg png

E minunat să ai lângă tine oameni care îţi sunt alături în momentele mai dificile, dar şi să te facă să râzi în hohote. Există câteva zodii care văd viaţa ca pe o provocare şi care nu se dau în lături de la nimic. Dacă îi ai lângă tine, viaţa ta va fi una plină de emoţie şi de culoare. Nu ai cum să te plictiseşti lângă ei/

SĂGETATOR – Fără aventură, nu există viaţă! 

Săgetatorul este născut pentru dragoste, independenţă şi călatorii. El doreşte să trăiască viaţa ca pe o continuă explorare, învăţare şi evoluţie. Cunoaşterea este infinită, aşa că el are mereu ceva de aflat şi de înţeles despre el, despre viaţă.

Mereu va găsi ceva bun de văzut în orice situaţie şi în orice persoană. Acesta este un dar, deşi de unii e privit ca o slăbiciune şi o dovadă de naivitate. Săgetatorul contribuie relaţiilor cu acest optimism, cu poftă de explorare şi cu deschidere. O relaţie cu un Săgetator nu poate fi plictisitoare. 

SCORPION – Totul sau nimic!

Scorpionul este capabil de o profunzime şi de o intensitate cum nu găsim la niciun alt semn. Când se implică in ceva, fie că e o relaţie sau un proiect, o face până la capăt şi nu lasă niciun teritoriu neexplorat.

Relaţia, colaborarea sau comunicarea cu un Scorpion nu este întotdeauna comodă, pentru că vor fi de confruntat multe emoţii trăite la mare intensitate. Însă mereu poţi fi sigur că va da tot ce poate mai valoros şi mai bun din el. 

Citeşte şi: Cele mai mincinoase zodii! Ce nativi sunt pe listă şi de ce o fac

LEU – Viaţa e o scenă!

Leul, oriunde apare, atrage atenţia şi se face uşor admirat, dar şi invidiat. Semeţ şi distins, se comportă ca şi cum viaţa e o scenă, iar el a primit rolul principal. Are încredere în el, stima de sine este crescută în general şi asta îl face să obtină uşor ceea ce îşi doreşte, uneori ca si cum i se cuvine.

Generos, deseori de o nobleţe inegalabilă, oferă mult, e mereu acolo ca sursă de inspiraţie pentru alţii şi este cel mai de temut avocat al persoanei iubite şi al celor dragi.

Sursă: astrocafe.ro



Recente

Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg