Adrian Cristea: „Aveam 14 ani când am cunoscut-o pe Teo. Dansam la un hotel de la mare“

O spune Bursucu, unul dintre cei mai populari dansatori intrați în lumea televiziunii, care, mai nou, e și una dintre vedetele matinalului de la Kanal D, „Dimineața cu noi“.

image

După șase ani de emisie la orele prânzului, la „Teo Show“, unde a făcut echipă cu Teo Trandafir, Adrian Cristea, mai cunoscut drept Bursucu, a acceptat provocarea de-a prezenta matinalul alături Viviana Sposub și George Tănase. Cum funcționează umorul după trezirea la 5 dimineața, cât de des ajunge la Constanța, la iubita și fetele sale, și ce loc mai ocupă dansul în viața lui aflăm chiar de la el, prieten declarat, dar și ucenic talentat al lui Teo Trandafir.

image

Cum ai avut tu inimă s-o lași pe Teo, după șase ani de emisiune?

Teo Trandafir a fost, rămâne și va rămâne prietena, profesorul și partenerul meu de scenă. Aceasta este doar o schimbare profesională, iar noi suntem în continuare colegi și prieteni.

Citește și Cum a fost viaţa lui Teo Trandafir înainte de cariera în televiziune. La primul job, a plâns de fericire

image

Să spunem și că pe voi vă leagă o prietenie de 20 de ani...

Ne cunoaștem de mai bine de 20 de ani, aveam 14 ani când am cunoscut-o pe Teo. Dansam la un hotel de la mare, unde ea prezena atunci o emisiune. Seara venea la terasa hotelului, unde era și program artistic, și așa ne-am împrietenit. Am continuat relația de prietenie la un alt post de televiziune, unde lucram amândoi (dar la emisiuni diferite). Așa, am ajuns într-o zi să lucrăm împreună. Ea mi-a propus acest lucru și eu am fost foarte încântat și fericit.

Te poate interesa și Tatăl lui Teo Trandafir simte că i se apropie sfârşitul. Reacţia vedetei TV te va emoţiona

image

V-a fost vreodată pusă prietenia la încercare?

Nu. Noi nu ne-am certat niciodată. În toți acești ani nu am avut niciodată discuții. Eu am un mare respect pentru Teo Trandafir, cred și am crezut tot timpul în ea. Am încercat să învăț de la ea cât mai mult. Iar Teo e un profesor extraordinar.

image

Acum, după un format la miezul zilei, nu ți-e greu să faci matinal? La cât te trezeșți?

Mă trezesc la ora cinci dimineață, îmi este foarte greu, dar încep să mă obișnuiesc cu acest ritm. Avem câteva luni de când a început acest proiect. Peste trei ani voi fi deja obișnuit. (zâmbește).

Cui îi pasezi cel mai bine glumele la „Dimineața cu noi“?

Glumele sunt în meniul meu zilnic și cu George Tănase e o chimie specială. Este omul cu care îmi permit absolut orice. Am început să ne cunoaștem din ce în ce mai bine, avem același nivel de energie, am devenit buni prieteni.

Cum faci față tentațiilor culinare pregătite de Patrizia Paglieri?

Îmi place tot ceea ce prepară Patrizia. Eu, care știu să fac doar ouă ochiuri și cartofi prăjiți, când văd ce face ea în fiecare dimineață, sunt impresionat. Chiar am încercat să prepar o salată pe care a făcut-o ea la „Dimineața cu noi“ și nu mi-a ieșit. Îți trebuie talent, nu doar ingredientele.

Ce faci în restul zilei, după filmări?

În principiu, avem ședința de redacție, apoi dacă avem alte filmări, Doamne Ajută!, dacă nu, mă duc și încerc să dorm vreo două ore. Apoi încerc să îmi revin, pentru că nu m-am obișnuit nici cu somnul de prânz, mă dă peste cap complet. Apoi ies un pic din casă, merg la alergare, mă întorc, fac duș și merg la somn. Chiar îmi imaginam că voi avea toată ziua liberă, voi merge la mall, dar în timpul zilei trebuie să mă refac măcar puțin.

După atâția ani de televiziune, în ce relație mai eșți cu dansul, cel care te-a propulsat în lumina reflectoarelor?

Am o relație de „căsătorie“ cu dansul foarte bună. (râde) L-am luat pe viață, de bunăvoie și nesilit de nimeni. Sunt OK, am evenimente, au început nunțile, petrecerile. Am o trupă de dansatoare, cu care mergem și facem show la diverse evenimente. Începe sezonul estival și avem show la Aqua Magic.

Cum reziști să faci naveta săptămânal între București și Constanța?

Nu mai este navetă, pentru mine este deja normalitate. Este ca și cum mă duc din Berceni până în Militari în cursul zilei, la 17.00 după-amiază. Tot două ore și jumătate fac.

Cumva, ești, tată de weekend. Cum te revanșezi față de fetele tale?

image

Încerc să petrec cât mai mult timp cu ele când sunt acasă. Ne jucăm foarte mult, am grijă și de iubita mea, pentru că și ea are nevoie de atenția mea.

Casă voastră e plină de fete. Te-ai trezit (sau ai stat) vreodată cu unghiile făcute cu ojă?

Bineînțeles, și nu doar cu unghiile! Acum suntem la rujuri și farduri. Anais a început să mă deseneze, i-a luat Andreea niște carioci cu care poate desena pe față sau corp. Își exprimă talentul și creativitatea pe mine și pe mama ei.

image

Cum e să fii și tată de adolescentă, și tată de copil de grădiniță?

Greu. Sunt nervi complet diferiți. Dacă s-ar putea cumpăra răbdare, aș face stocuri. Cea mare este supărată pentru că nu îi convine ceva, cea mică urlă pentru cu totul altceva. Când se potolește una, începe cealalată. Încerci să le împaci, să le înțelegi pe fiecare în parte. Viața este o lume minunată. (râde) Dar eu îmi iubesc copiii mai mult decât orice pe lumea asta și încerc să le ofer toată atenția, sprijinul, înțelegerea mea. Este un adevărat „balet“ să te transpui la vârsta fiecăreia, ca părinte.

image

Fetele v-au întrebat vreodată, pe tine și pe iubita ta, Andreea, de ce nu v-ați căsătorit?

Niciodată, nu au nicio treabă. Noi suntem o familie, suntem fericiți. Degeaba ai hârtii, dacă în casă sunt tensiuni. La noi este armonie, nu le interesează acea hârtie.

În lumea asta plină de tentații, care e secretul unei relații longevive?

Respectul și încrederea. Când spun respect, mă refer la tot, pentru profesie, relație, prieteni. Partenerul trebuie să respecte toate aspectele vieții celuilalt, să fie de acord cu ele, să nu existe gelozii duse la extrem. Încrederea trebuie, de asemnea, să fie oferită atât relației, cât și partenerului. Dacă partenerul tău are încredere în tine, îți da acea putere de a face lucruri de care poate nici tu nu ești sigur că le poți face și liniște.

Dar secretul unei bune afaceri la malul mării l-ai descoperit? Afacerea pe care o aveai cu plaja din Mamaia a avut de suferit și în pandemie, și din cauza lucrărilor de lărgire a plajei.

Nu, de aceea am și închis plaja. După cinci ani, mi-am dat seama că nu îmi trebuie niciun fel de plajă sau de business, nu mai vreau nimic în acest sens, vreau doar să fiu sănătos. Cred că trebuie să fac ceva ce nu am mai făcut de foarte mulți ani; să profit de momentele mele de vacanță cu adevărat, să mă duc la mare să stau, să mănânc, să mă plimb, să dorm.

Dacă ar mai veni un val, că pandemia, cum ai manageria situația, ce plan de rezervă ai avea?

În timpul pandemiei am avut timp pentru familie mai mult decât aș fi avut cu alte ocazii, pentru că în weekend nu am mai avut evenimente. M-a bucurat faptul că Anais a avut șansa să crească alături de părinți, zi de zi. Mă doare, este adevărat, că cea mică a crescut văzând oameni cu măștile pe față. Efectele izolării din pricina pandemiei se vor simți la copiii noștri, mă refer la cei mici, dar și la adolescenții care au avut de suferit din punct de vedere al socializării. Și sper să ieșim cu toții cu bine din această încercare.

@Kanal D, arhiva personală



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg