Cadoul pe care l-a primit Prințul Harry la scurt timp de la moartea mamei sale

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit ce a primit în dar la scurt timp după ce mama lui, Prințesa Diana, a murit pe 31 august 1997. 

image

Au trecut 27 de ani de când Prințesa Diana și-a pierdut viața într-un accident de mașină în tunelul Pont de l’ Alma din Paris, Franța, la doar 36 de ani. Moartea Prințesei de Wales a avut un impact major asupra celor care au iubit-o, în special asupra familiei sale.

Prințul William și Prințul Harry, aveau doar 14 ani, respectiv 12 ani, când au rămas fără mamă, iar la înmormântarea Prințesei Diana publicul și-a îndreptat în special atenția către ei. Fără dar și poate, acest incident a reprezentat o traumă pentru Harry și William! De altfel, în cartea autobiografică „Rezervă‟, Prințul Harry a scris că a avut nevoie de consiliere pentru a putea depăși acest moment dificil și că încă îi este dor de mama lui „în fiecare zi‟. 

Citește și acest articol: Regele Charles și-a dat seama că o iubea pe Prințesa Diana abia după ce ea a murit

Cadoul pe care l-a primit Prințul Harry după moartea mamei sale 

Într-un fragment din carte, Prințul Harry povestește, de asemenea, că tatăl lui, Regele Charles, și mătușa sa, Sarah Ferguson, i-au fost alături când a aflat că mama lui a murit și că, la scurt timp de la înmormântare, a primit un cadou impresionant. 

Mai exact, Sarah Ferguson i-a oferit atât lui, cât și fratelui său, Prințul William, câte o cutie albastră, de mici dimensiuni, iar în fiecare cutie se afla câte o șuviță din părul mamei lor: „Mătușa Sarah mi-a explicat că, în timp ce era la Paris, i-a tăiat două șuvițe din părul mamei‟, a scris Harry. 

Vezi și acest articol: Dovada care arată că Prințesa Diana și-ar fi prezis sfârșitul 

Tot în cartea sa de memorii, Prințul Harry a povestit care a fost ultimul cadou pe care Lady Di i l-a cumpărat. Cu ocazia zilei lui de naștere, Prințesa îi cumpărase o consolă de jocuri video pe care și-o dorea foarte mult, dar pe care nu a mai apucat să i-o ofere personal, deoarece tragicul incident s-a produs cu o două săptămâni înainte de aniversare.  

Sursă foto: Pinterest  Recente

Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg