Cadoul pe care l-a primit Prințul Harry la scurt timp de la moartea mamei sale

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit ce a primit în dar la scurt timp după ce mama lui, Prințesa Diana, a murit pe 31 august 1997. 

image

Au trecut 27 de ani de când Prințesa Diana și-a pierdut viața într-un accident de mașină în tunelul Pont de l’ Alma din Paris, Franța, la doar 36 de ani. Moartea Prințesei de Wales a avut un impact major asupra celor care au iubit-o, în special asupra familiei sale.

Prințul William și Prințul Harry, aveau doar 14 ani, respectiv 12 ani, când au rămas fără mamă, iar la înmormântarea Prințesei Diana publicul și-a îndreptat în special atenția către ei. Fără dar și poate, acest incident a reprezentat o traumă pentru Harry și William! De altfel, în cartea autobiografică „Rezervă‟, Prințul Harry a scris că a avut nevoie de consiliere pentru a putea depăși acest moment dificil și că încă îi este dor de mama lui „în fiecare zi‟. 

Citește și acest articol: Regele Charles și-a dat seama că o iubea pe Prințesa Diana abia după ce ea a murit

Cadoul pe care l-a primit Prințul Harry după moartea mamei sale 

Într-un fragment din carte, Prințul Harry povestește, de asemenea, că tatăl lui, Regele Charles, și mătușa sa, Sarah Ferguson, i-au fost alături când a aflat că mama lui a murit și că, la scurt timp de la înmormântare, a primit un cadou impresionant. 

Mai exact, Sarah Ferguson i-a oferit atât lui, cât și fratelui său, Prințul William, câte o cutie albastră, de mici dimensiuni, iar în fiecare cutie se afla câte o șuviță din părul mamei lor: „Mătușa Sarah mi-a explicat că, în timp ce era la Paris, i-a tăiat două șuvițe din părul mamei‟, a scris Harry. 

Vezi și acest articol: Dovada care arată că Prințesa Diana și-ar fi prezis sfârșitul 

Tot în cartea sa de memorii, Prințul Harry a povestit care a fost ultimul cadou pe care Lady Di i l-a cumpărat. Cu ocazia zilei lui de naștere, Prințesa îi cumpărase o consolă de jocuri video pe care și-o dorea foarte mult, dar pe care nu a mai apucat să i-o ofere personal, deoarece tragicul incident s-a produs cu o două săptămâni înainte de aniversare.  

Sursă foto: Pinterest  



Recente

moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii  Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg