Ce sunt „sânii Ozempic” și cum putem... scăpa de ei

Da, această injecție îți topește kilogramele în plus, dar, în același timp, îți aduce și schimbări fizice nedorite. Există soluții pentru ele?

image

A devenit un adevărat fenomen consumul de Ozempic, o injecție destinată diabeticilor, pentru a le tăia pofta de mâncare. De fapt, oameni de pe întreg globul, care nu suferă de diabet și nici nu au alte probleme medicale, se injectează cu acest tratament doar din motive estetice, nu din considerente medicale.

Iar goana după o substanță care să le taie pofta de mâncare face ca cei care au cu adevărat nevoie de această injecție să n-o mai aibă disponibilă. Dar acesta este alt subiect, noi vrem acum să ne concentrăm atenția către un subiect mai puțin discutat – sânii Ozempic!

Ce sunt „sânii Ozempic”?

Ei bine, sunt niște sâni fie lăsați, fie crescuți (cel puțin aparent) în mărime, care nu mai arată deloc atrăgător pentru posesoarea lor și cei din jur, de fapt. Cel mai des întâlnit efect secundar al acestei injecții, care face furori în întreaga lume, este o piele lăsată și niște obraji trași. Însă cum de și-ar mări volumul niște sâni fără intervenție chirugicală?

Chirurgii plasticieni atrag atenția asupra faptului că, atunci când pierdem mult și repede în greutate, ni se lasă pielea, implicit sânii. Drept urmare, și atunci când consumăm Ozempic și slăbim brusc și mult, riscăm să obținem niște sâni lipsiți de... vitalitate. Acest efect secundar e posibil în cele mai multe cazuri. În alte cazuri, poate părea că sânii și-au crescut volumul. Și există o explicație și pentru așa ceva!

Atunci când slăbim mult și repede, întregul corp arată subțiat, mai mic și mai puțin impozant, în schimb, sânii rămân la dimensiunea de dinainte și, prin comparație cu tot corpul, par mai mari decât erau înainte de-a începe administrarea Ozempic.

image

Ce soluție este pentru acest detaliu deranjant? Pentru că nimeni nu-și dorește un piept lăsat, neatractiv.

Cel mai bine e să nu luăm Ozempic deloc. La noi, în România, încă n-a ajuns această modă prea răspândită, însă cele care consumă acest tratament trebuie să știe din start la ce să se aștepte. În plus, medicamentul nu e destinat siluetei, ci unui organism care suferă de diabet. În concluzie, e posibil ca multe dintre consumatoarele lui să se confrunte, în viitor, cu ceva mai multe efecte secundare nedorite... decât niște sâni lăsați.

foto - Shutterstock



Recente

Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg