Cristiano Ronaldo și-a îngrijorat fanii cu o fotografie din vacanță. Ce se întâmplă cu fotbalistul?

Cristiano Ronaldo (39 de ani) și-a îngrijorat fanii cu o fotografie pe care a postat-o pe contul lui de Instagram. Vigilenți, admiratorii au observat un detaliu important, care face referire la starea de sănătate a fotbalistului! 

image

Contul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram îi aparține lui Cristiano Ronaldo, așa că nu este de mirare că numeroși fani sunt cu foarte atenți la detaliile pe care fotbalistul le postează în mediul online!

Aflat în vacanță, în Arabia Saudită, alături de familie, Cristiano Ronaldo nu a ezistat să le arate fanilor săi cât de relaxat este. Așa că, a publicat o fotografie la poveste, unde arată cum stă pe șezlong, în fața piscinii și mării, de un albastru perfect. Nimic neobișnuit până acum, dat fiind faptul că vedeta merită să își încarce bateriile într-un astfel de loc, însă cei mai atenți fani au descoperit un detaliu important în această poză! 

Urmăritorii lui Cristiano Rolando au descărcat fotografia și au observat cât de umflate sunt degetele fotbalistului: „Uită-te la picioarele lui. Cu siguranță, se trezește cu o durere nebună în fiecare dimineață‟, a spus un fan, pe X (fostul Twitter), în timp ce altul a subliniat că fotografia arată câte sacrificii a făcut fotbalistul în cariera lui de peste 20 de ani: „Unul dintre sacrificiile făcute pentru a rămâne în vârf‟, a scris el. 

Citește și: 280.000 de euro. Atât sunt facturile lunare ale lui Cristiano Ronaldo în noua sa casă! 

Nu există motiv de îngrijorare! 

Este un lucru normal ca picioarele jucătorilor de fotbal să fie afectate de sportul intens pe care aceștia îl fac. Potrivit unui podiatru, care a lucrat mai mult de un deceniu cu sportivi de talie înaltă, mulți jucători optează pentru cizme subdimensionate pentru a îmbunătăți contactul cu mingea, ceea ce umflă degetele și duce la apariția de calusuri și vezicule crescute, scrie „Bright Side‟.

Vezi și: Georgina Rodriguez a fost la un pas să se despartă de Cristiano Ronaldo. Din ce motiv? 

Fotbaliștii de top, precum Cristiano Ronaldo, are propriile ghete, făcute pe cerințele lui, însă asta nu garantează că va fi ferit de probleme, des întâlnite în rândul fotbaliștilor profesioniști. 

Sursă foto: Instagram @cristiano 



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg