Cristiano Ronaldo și-a îngrijorat fanii cu o fotografie din vacanță. Ce se întâmplă cu fotbalistul?

Cristiano Ronaldo (39 de ani) și-a îngrijorat fanii cu o fotografie pe care a postat-o pe contul lui de Instagram. Vigilenți, admiratorii au observat un detaliu important, care face referire la starea de sănătate a fotbalistului! 

image

Contul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram îi aparține lui Cristiano Ronaldo, așa că nu este de mirare că numeroși fani sunt cu foarte atenți la detaliile pe care fotbalistul le postează în mediul online!

Aflat în vacanță, în Arabia Saudită, alături de familie, Cristiano Ronaldo nu a ezistat să le arate fanilor săi cât de relaxat este. Așa că, a publicat o fotografie la poveste, unde arată cum stă pe șezlong, în fața piscinii și mării, de un albastru perfect. Nimic neobișnuit până acum, dat fiind faptul că vedeta merită să își încarce bateriile într-un astfel de loc, însă cei mai atenți fani au descoperit un detaliu important în această poză! 

Urmăritorii lui Cristiano Rolando au descărcat fotografia și au observat cât de umflate sunt degetele fotbalistului: „Uită-te la picioarele lui. Cu siguranță, se trezește cu o durere nebună în fiecare dimineață‟, a spus un fan, pe X (fostul Twitter), în timp ce altul a subliniat că fotografia arată câte sacrificii a făcut fotbalistul în cariera lui de peste 20 de ani: „Unul dintre sacrificiile făcute pentru a rămâne în vârf‟, a scris el. 

Citește și: 280.000 de euro. Atât sunt facturile lunare ale lui Cristiano Ronaldo în noua sa casă! 

Nu există motiv de îngrijorare! 

Este un lucru normal ca picioarele jucătorilor de fotbal să fie afectate de sportul intens pe care aceștia îl fac. Potrivit unui podiatru, care a lucrat mai mult de un deceniu cu sportivi de talie înaltă, mulți jucători optează pentru cizme subdimensionate pentru a îmbunătăți contactul cu mingea, ceea ce umflă degetele și duce la apariția de calusuri și vezicule crescute, scrie „Bright Side‟.

Vezi și: Georgina Rodriguez a fost la un pas să se despartă de Cristiano Ronaldo. Din ce motiv? 

Fotbaliștii de top, precum Cristiano Ronaldo, are propriile ghete, făcute pe cerințele lui, însă asta nu garantează că va fi ferit de probleme, des întâlnite în rândul fotbaliștilor profesioniști. 

Sursă foto: Instagram @cristiano Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg