Cum și-a împodobit J.Lo bradul anul acesta. Sunt primele sărbători în casa de zeci de milioane de dolari

Jennifer Lopez radiază de fericire de când s-a mutat în noua sa vilă, în valoare de 61 de milioane de dolari! Deja și-a pregătit casa pentru sărbători, iar bradul ei împodobit arată minunat! 

image

Vedeta o să petreacă primul Crăciun în noua sa casă din California, pe care o împarte cu soțul ei, Ben Affleck. Mândră de achiziție, Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, a postat o fotografie pe contul său de Instagram, unde le arată fanilor cât de frumos și-a decorat casa pentru sărbători. 

Îmbrăcată într-o cămașă albă și cu o fustă elegantă, cu motive bej și accesorizată cu perle elegante, cu un machiaj natural și părul prins în coadă, Jennifer Lopez s-a lăsat fotografiată în fața bradului de care este foarte mândră.

Din fotografie putem observa că vedeta a ales ca bradul său de anul acesta să fie împodobit cu ornamente aurii, o culoare în tendințe. De altfel, în spatele bradului se observă o fotografie cu fiica ei, Emme.

Citește și: VIDEO Bun venit acasă la Jennifer Lopez! Așa arată vila ei de 60 de milioane de dolari! 

image

 „Te iubim J”, i-a scris unul dintre fani la postarea apreciată de peste 763.000 de urmăritori și comentată de peste 7.000 de oameni. Inclusiv vedetele de talie internațională au lăudat-o pe J.Lo, mai exact Paris Hilton și cântăreața Thalia. 

Citește și: Cazul Ben Affleck. De ce devin virale fotografiile cu soțul lui J.Lo în care apare trist și abătut 

Artista are o casă impresionantă! 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au achiziționat împreună în această primăvară proprietatea după o lungă căutare de locuințe, scrie „The Wall Street Journal”. Casa cântăreței se află pe un teren de 25.000 mp, are 12 dormitoare, 24 de băi, un complex sportiv în aer liber, cu terenuri de baschet și pickleball, precum și o parcare „gigant”, unde ar putea să încapă zeci de mașini.

Interiorul casei este unul elegant, amenajat în nuanțe de alb și bej. Marea achiziție a avut loc după ce artista și-a vândut conacul din Bel Air în februarie 2023 pentru suma de 42,5 milioane de dolari. De asemenea, Ben Affleck și-a vândut casa din Los Angeles la începutul acestui an pentru 30 de milioane de dolari. 

Sursă foto: Instagram@jlo



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg