David Schwimmer, gelos pe popularitatea lui Marcel? Actori care au jucat alături de animale

Să lucrezi cu animale nu este atât de ușor și frumos pe cât pare pe marile și micile ecrane. Aceste vedete o știu cel mai bine, deoarece au trecut prin multe peripeții cu micii „colegi‟ de la filmări. Inclusiv maimuța Marcel, din serialul „Friends‟ i-a dat de lucru actorului David Schwimmer! 

image

Când ne gândim la vedetele de la Hollywood, ne place să credem că toate sunt iubitoare de animale, (ceea ce majoritatea sunt, cu siguranță). Însă munca cu animale poate fi imprevizibilă și chiar și cei mai calmi actori își pot ieși din fire. Este cazul și următoarelor vedete care au fost speriate de gândul că vor filma astfel de scene.

Kristen Stewart 

Încă din copilărie, actrița Kristen Stewart se teme de animale, în special de cai. Când era mică, ea a căzut de pe cal și atunci a dezvoltat această teamă. 

În ciuda temerilor, ea a reușit să își învingă frica în filmul „Albă ca Zăpada și Vânătorul‟, însă a lucrat mult cu ea însăși pentru a reuși. „Mi-am dorit atât de mult să fac asta, încât mi-am spus că dacă o să pic de pe cal, voi fi bine‟, a mărturisit ea. 

Citește și: Celebrități care au pus la îndoială existența lui Dumnezeu. Ce argumente au 

David Schwimmer

În cadrul unui interviu, actorul din serialul „Friends‟, David Schwimmer, a spus clar că nu a reușit să se împrietenească cu maimuța Marcel, animalul de companie preferat al personajului său, Ross.   

Până și antrenorul animalului, Mike Morris, a vorbit pentru „The Sun‟ despre atitudinea lui Schwimmer: „În primele episoade a fost destul de prietenos cu maimuța, însă după, relația lor s-a răcit. El încă vorbește de rău acest animal și mi se pare destul de copilăresc. Poate că a fost gelos pe popularitatea lui Marcel‟, a spus antrenorul. 

Vezi și: 5 cazuri dificile de crimă rezolvate cu ajutorul animalelor 

Ben Stiller 

Dacă ai urmărit filmul „Along Came Polly‟, probabil îți amintești de dihorul „vedetă‟ din peliculă. Ei bine, acest animal nu a fost deloc pașnic la filmări. El l-a mușcat pe Ben Stiller, iar actorul a fost iritat de acest incident: „Am fost mușcat de dihor, dar nu am făcut nimic, îți jur. Îl țineam în brațe și el a făcut acest gest nebunesc. S-a prins de bărbia mea și nu mi-a mai dat drumul‟, a mărturisit actorul. 

John Mahoney 

Una dintre vedetele „Frasier‟ a fost cățelușul simpatic Eddie, pe numele lui adevărat Moose. Acest animal i-a dat bătăi de cap actorului John Mahoney la filmări, deoarece îl mușca de fiecare dată când filmau împreună.

În ceea ce mă privește, a fost un actor cu temperament‟, a glumit John Mahoney despre Moose. 

Sursă foto: PinterestRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg