Dieta cu care Gabriela Cristea a slăbit 12 kilograme

Dieta cu care Gabriela Cristea a slăbit 12 kilograme jpeg

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc pentru un moment important al vieţii lor: vor deveni, oficial, soţ şi soţie. Îndrăgita prezentatoare TV vrea ca momentul să fie impecabil, iar ea să arate perfect, de aceea ţine o dietă destul de strictă. Rezultatele însă se văd. A slăbit 12 kilograme până acum.

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară în luna martie. Acum este decisă să dea jos kilogramele aduse de sarcină şi ţine o dietă destul de strictă.

Vedeta respectă regula celor cinci mese zilnice şi bea foarte multă apă şi ceaiuri de slăbit. A reuşit astfel să slăbească 12 kilograme. 

“Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu…Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii online “Cristina Şişcanu Show”.

Citeşte şi: Gabi Cristea a cheltuit 30.000 de euro pentru a rămâne însărcinată VIDEO

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc pentru două momente emoţionante din vieţile lor: nunta şi botezul micuţei Iris.

Încă dinainte de a rămâne însărcinată, cei doi îşi făceau planuri de nuntă, însă au exclus ideea ca petrecerea de botez a fetiţei să coincidă cu petrecerea destinată lor.

66459519 496123560960525 3410409774842380288 n jpg jpeg

Petrecerea va fi una destul de intimă, vor participa aproximativ 20 de persoane.

"Vrem ca Iris să aibă petrecerea ei proprie de botez, iar noi ne dorim ca ceremonia religioasă să fie una intimă, mai mult aşa, pentru sufletul nostru", a mai declarat ea.

Cei doi au dezvăluit şi cine vor fi naşii micuţei Iris"Ca şi în cazul Victoriei, vom avea aceiaşi naşi. Mai exact, Cristina şi Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, şi, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian", a declarat Gabriela Cristea.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg