Filme care au distrus căsnicii la Hollywood

Totul este permis în dragoste, până şi pe platourile de filmare de la Hollywood unde actorii au dovedit că au un comportament ieşit din comun care îi costă căsniciile.

image

Undeva între „lumini, cameră, acțiune”, mai multe superstaruri de la Hollywood și-au distrus relațiile de dragul artei. Cei mai păţiţi par a fi Brad Pitt şi Angelina Jolie. Iniţial, Brad Pitt și Jennifer Aniston formau un cuplu. El chiar a avut o apariţie în serialul care i-a adus faima ei, „Friends‟, şi a jucat rolul unui vechi prieten al grupului care o ura pe Rachel, personajul lui Aniston. Apoi, un alt film a schimbat totul.

În „Domnul şi doamna Smith‟ (2005),  Pitt și Angelina Jolie joacă un cuplu căsătorit care se întâmplă să fie spioni sub acoperire. Amândoi au negat infidelitatea pe platoul de filmare. Pitt a divorțat de Aniston, iar cei doi colegi au devenit un cuplu.

Peste fix zece ani, au jucat în „By the Sea‟. Filmul, scris și regizat de Jolie, le aruncă pe personajul ei şi al lui Pitt în mijlocul unei serii de certuri care ar putea duce la despărțire. Jolie știa că realizarea acestui film le va testa căsnicia. Din păcate, au picat testul şi au divorţat.

„Gigli‟ i-a despărşit pe Jennifer Lopez și Cris Judd

Pelicula „Gigli‟ (2003) a câștigat statutul de unul dintre cele mai proaste filme făcute vreodată. Cel puțin a oferit ocazia formării unei legături amoroase între actorii Ben Affleck și Jennifer Lopez. Numai că, în acea perioadă, Lopez era căsătorită cu dansatorul și coregraful Cris Judd. Lopez a divorțat de Judd la mai puțin de un an de la căsătorie, iar ea și Affleck s-au logodit la cinci luni după divorț.

Citeşte şi: Roluri care le-au distrus cariera sau sănătatea unor actori celebri. Cine şi-a luat adio de la un viitor rol principal?

„Semn de viaţă‟ a pus capăt căsniciei lui Meg Ryan

Thrillerul din 2000 „Semn de viaţă‟ a dus la despărţirea lui Meg Ryan de Dennis Quaid. Actorul Russel Crowe a jucat rolul unui negociator care încearcă să-l salveze pe soțul personajului interpretat de Meg Ryan. În afara filmărilor, o altă poveste se desfăşura între actorii din rolurile principale. La acea vreme, Meg era căsătorită cu Dennis Quaid, dar asta n-a împiedicat-o să înceapă o relaţie cu Crowe. Ea și Quaid au divorțat la scurt timp după terminarea filmărilor.

Vezi și: Cele mai bine plătite roluri din filme din toate timpurile

„Jurnalul unui iubitor de rom‟ i-a distrus relaţia lui Johnny Depp cu Vanessa Paradis

Superstarul hollywoodian Johnny Depp a avut un concubinaj de 14 ani cu cântăreața franceză Vanessa Paradis. De-a lungul relaţiei lor, au avut doi copii, pe actriţa Lily-Rose şi pe Jack (John Christopher Depp III). Odată cu începerea filmărilor pentru pelicula „Jurnalul unui iubitor de rom‟ (2011), Depp s-a lăsat cucerit de actriţa Amber Heard.

Cei doi au început să-și transpună romantismul de pe ecran în realitate, ceea ce a dus rapid la despărţirea lui Depp de Paradis.

FOTO: ShutterstockRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg