Gordon Ramsay, revoltat pe bucătarii care au acest obicei!

Celebrul chef britanic Gordon Ramsay a dezvăluit că există un obicei pe care bucătarii nu trebuie să-l aibă. El și-a avertizat angajații să renunțe la această deprindere, însă regula nu a fost respectată de toți!

image

Până la vârsta de 57 de ani, Gordon Ramsay a condus zeci de restaurante pe tot globul și a câștigat o parte dintre cele mai importante distincții din lume. El deține locații exclusiviste în orașe mari, precum: Londra, Miami, Dubai, Las Vegas, New York și Chicago, multe dintre ele clasificate cu stele Michelin, garanția care promite o experiență culinară deosebită. 

Gordon Ramsay vrea ca persoanele care ajung în restaurantele lui să se simtă bine, așa că celebrul bucătar, cunoscut pentru rigurozitatea sa, are un set de reguli pentru angajați. Din păcate, principiile sale nu sunt respectate de toți bucătarii pe care îi are în subordine, în special o regulă pe care el o consideră a fi foarte importantă!

Citește și: Copiii lui Gordon Ramsay nu au voie să devină vegetarieni: „Ar fi cel mai mare coșmar al meu” 

Obieceiul care îl scoate din minți pe Gordon Ramsay 

În calitate de bucătar profesionist, există o mulțime de norme de luat în calcul - de la reguli sanitare și până la siguranța în bucătărie, dar dacă îți dorești să lucrezi în bucătăria lui Gordon Ramsay, să știi că nu ai voie să fumezi!

Lui nu-i place să își vadă angajații și colegii făcând acest gest și este revoltat când observă că un bucătar fumează: „Nu sunt un mare fan al bucătarilor fumători”, a spus el într-un interviu pentru „New york Daily News”. De altfel, Gordon Ramsay a mărturisit, în urmă cu câțiva ani, că nu a fumat niciodată. 

Explicația lui Gordon Ramsay are validare științifică 

Gordon Ramsay consideră că fumatul are efect negativ asupra papilelor gustative și atenuează gustul: „Primul lucru pe care îl învață un bucătar este cum să guste. Dacă nu înțelegi cum să testezi un preparat, nu știi cum să îl gătești”, a spus el. 

Vezi și: Cine este cel mai bun bucătar din lume. Indiciu: și-a trimis mâncarea în spațiu 

De altfel, studiile confirmă cele spuse de Gordon Ramsay, deoarece au arătat că substanțele chimice din țigări inhibă nervii implicați în percepția gustului. Vestea bună este că, la doar 2-3 zile de la renunțarea la fumat, simțul gustului și al mirosului se îmbunătățește, conform „British Heart Foundation”! 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg