În culisele filmului „Familia Addams‟. O mare vedetă aspira la rolul Morticiei, dar a fost refuzată!

În timp ce fanii serialului „Wednesday‟, cu Familia Addams, așteaptă lanasarea celui de-al doilea sezon, ne întoarcem în timp și analizăm detaliile primelor cadre apărute pe micile și marile ecrane cu cea mai „înfricoșătoare‟ familie din lume. 

image

În anul 1991, se lansa filmul „Familia Addams‟, o satiră inversată a familiei americane ideale. Cu o melodie tematică captivantă și cu personaje bizare, precum Morticia, Gomez, Wednesday și Fester, filmul a prins foarte bine la public, prin urmare Familia Addams a dat naștere la o serie de continuări și adaptări ulterioare. Dacă și tu ai urmărit filmul din 1991, iată câteva detaii-surpriză ale celebrei pelicule! 

Citește și: Jenna Ortega nu se poate uita la Wednesday: „Nu este momentul meu suprem de mândrie”

Vezi și: De ce nu clipește Jenna Ortega în serialul Wednesday: „Nu mi-am dat seama că o fac” 

Ce nu știai despre filmul „Familia Addams‟ 

  1. Anjelica Huston, actrița care a jucat-o pe Morticia, petrecea câte trei ore în fiecare zi la machiaj. Zilnic, ea se afla de la ora 4 dimineața în cabina de machiaj. Echipa ei obișnuia să-i ridice privirea și să-i fixeze ochii cu lipici și sfoară. Această practică îi provoca dureri de cap, agravate de faptul că nu se putea odihni din cauza corsetului metalic pe care trebuia să-l poarte pentru a avea talia emblematică a Morticiei. 
  2. Peruca Vărului Itt era îngrijită zilnic de un stilist, care îi aplica tratamente pentru descurcarea părului încălcit. Aceasta cântărea 15 kilograme!  
  3. Oricât de impunător părea conacul Familiei Addams pe ecrane, din păcate nu ea o casă adevărată, ci o fațadă construită special, într-o groapă abandonată din California. 
  4. Christopher Hart, care a interpretat rolul celebrei „mâini‟, Thig, a fost nevoit să muncească o perioadă mai lungă de timp, spre deosebire de restul actorilor, deoarece trebuia să filmeze fiecare scenă de două ori. Asta pentru că scenele au fost editate minuțios, iar fiecare detaliu era foarte important. 
  5. Tim Burton, regizorul serialului Wednesday, a fost invitat să regizeze filmul, însă a refuzat, iar directorul de fotografie, Barry Sonnenfeld, a preluat atribuțiile de regizor. 
  6. Cher și-ar fi dorit să o joace pe Morticia, însă producătorul a dorit-o pe Anjelica Huston pentru rol. În schimb, Danny DeVito și Bob Hoskins au refuzat rolul unchiului Fester. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg