Lady Gaga şi Bradley Cooper, împreună? Cântăreaţa rupe tăcerea: "Este o poveste de iubire"

1 85240 original jpg jpeg

Povestea de dragoste din filmul "A star is Born", dintre Jackson şi Ally, interpretaţi de Bradley Cooper şi Lady Gaga, a trecut dincolo de scenariu. La scurt timp după premiera filmului, au apărut şi zvonurile legate de o posibilă relaţie între cei doi.

Zvonurile conform cărora Lady Gaga şi Bradley Cooper ar fi împreună au fost alimentate chiar de către ei. Apariţiile lor au dezvăluit chimia dintre ei, iar în fotografiile realizate pe parcursul turneului de promovare al filmului cei doi sunt foarte aproape unul de celălalt.

Niciunul dintre ei nu au comentat zvonurile, deşi ambii sunt logodiţi. Recent, Lady Gaga a decis să pună capăt speculaţiilor apărute în presă şi pe reţelele de socializare, spunând că au transmis publicului exact ceea ce şi-au propus. 

Lady Gaga a pus capăt zvonurilor

Invitată la emisiunea lui Jimmy Kimmel, Lady Gaga a pus capăt tuturor zvonurilor cu privire la presupusa lor relaţie.

„În primul rând, social media este «toaleta» internetului, mai ales în ceea ce priveşte cultura populară. Oamenii au văzut dragoste, dar ghici ce: asta am vrut să vedeţi! Shallow este un cântec de dragoste, iar filmul este o poveste de iubire. Am lucrat foarte mult, o săptămână întreagă pentru momentul de la Oscar. Bradley a regizat filmul, aşa că s-a ocupat şi de momentele muzicale. Când am cântat cu Tony Bennet, trei ani, cât am fost în turneu, am avut braţele numai în jurul lui. Când cânţi piese de dragoste, asta vrei ca oamenii să simtă", a declarat cântăreaţa.

Artista a mai adăugat că Bradley a regizat totul şi că a insistat asupra faptului că era important ca ei doi să fie conectaţi tot timpul, deoarece personajele şi povestea lor trebuiau să fie cât se poate de credibile.

„Din perspectiva performanţei, era foarte important pentru amândoi să fim conectaţi tot timpul”, a mai spus Lady Gaga. 

Povestea din "A star is Born" îl urmăreşte pe cântăreţul de country-rock Jackson (jucat de Bradley Cooper), care se îndrăgosteşte de o tânără cântăreaţă aflată la începutul carierei, pe nume Ally (jucată de Lady Gaga). El încearcă să o ajute să devină faimoasă, în timp ce se luptă cu propriul său demon – alcoolismul.

Filmul a mai fost făcut, într-o formă sau alta, dar cu acelaşi titlu, de trei ori până acum – în 1937 (cu Janet Gaynor în rolul tinerei artiste), 1954 (Judy Garland) şi 1976 (Barbra Streisand).Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg