Meghan Markle nu a avut o nuntă perfectă. Detaliul rușinos din timpul ceremoniei religioase

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle nu a fost lipsită de probleme. Un apropiat al fostei actrițe, care a fost prezent la slujba religioasă, a dezvăluit recent ce l-a deranjat în timpul ceremoniei.  

image

Pe 19 mai 2018, Prințul Harry se căsătorea cu Meghan Markle la capela Sf. George de la Palatul Windsor. De pe micile ecrane și din fotografii, ceremonia a părut a fi perfectă, însă actorul Rick Hoffman, fostul coleg al lui Meghan Markle din serialul „Suits‟, a avut altceva de spus... Iată ce a povestit! 

Citește și: Ce au făcut Prințul Harry și Meghan Markle cu darurile primite la nuntă 

Ce l-a nemulțumit pe Rick Hoffman?

„Dacă îmi cauți numele pe Google, vei găsi imagini cu fața mea îngrozitoare‟, a spus actorul în podcastul „Chicks in the Office‟. În timpul ceremoniei religioase, Rick Hoffman a fost surprins de către camerele de luat vederi în timp ce părea dezgustat de ce se întâmpla. Fotografia a devenit ulterior virală, dar abia acum s-a aflat ce îl nemulțumea, de fapt, pe actorul în vârstă de 53 de ani. 

image

„Mirosea urât‟

Starul din serialul „Suits‟ a povestit în podcast că nu evenimentul în sine i-a cauzat neplăceri, ci faptul că în capelă mirosea urât. Oricât de mult a încercat Rick Hoffman să își păstreze calmul, pentru că era un eveniment regal foarte important, pe fața lui tot se citea nemulțumirea. 

„Pe măsură ce timpul trecea, mirosea și mai îngrozitor și urât‟, și-a amintit el. Rick Hoffman a spus că este sensibil la mirosuri, prin urmare și-a acoperit atunci nasul cu mâna care era unsă cu cremă cu parfum de nucă de cocos și vanilie: „Am încercat să scap de miros‟, a spus actorul.  

Citește și: Ce melodie și-a dorit Meghan Markle la nunta cu Harry. Alegerile muzicale au fost neașteptate 

În serialul „Suits‟, Rick Hoffman l-a interpretat pe avocatul Louis Litt, în timp ce Meghan Markle a jucat-o pe asistenta juridică, Rachel Zane. Fosta actriță a păstrat legătura cu foștii ei colegi din distribuție, iar la nuntă au participat și: Sarah Rafferty, Patrick Adams, Gina Torres și Gabriel Macht, menționează Page Six‟. 

Sursă foto: Shutterstock, Twitter@BuzzFeedNews  



Recente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg