Pentru a-și proteja familia, Kate Middleton a renunțat la un privilegiu regal

Prințesa de Wales, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, este o mamă implicată în creșterea copiilor ei. Astfel, pentru a-i proteja pe cei mici de posibile reacții neașteptate din partea publicului, ea a renunțat la un privilegiu regal și a făcut un gest emoționant! 

image

De când s-a aflat că Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer, atenția publicului este mai orientată mai mult ca oricând asupra ei. Prin urmare, Kate Middleton își dorește să își protejeze familia de posibile reacții pe care urmăritorii familiei regale le-ar putea avea în această perioadă, de alftel una foarte sensibilă. 

Citește și acest articol: Ce fel de cancer are Prințesa Kate Middleton. Medicii s-au decis! 

Alături de Prințul William, cu care s-a căsătorit pe 29 aprilie 2011, Kate Middleton are trei copii - Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (9 ani) și Prințul Louis (6 ani). 

Ce a făcut Kate Middleton pentru a-și proteja copiii? 

În calitate de membru al Familiei Regale Britanice, Kate Middleton se bucură de numeroase avantaje, printre care și beneficiul de a avea propriul fotograf. Mai mult decât atât, ea poate intra în posesia fotografiilor pe care fotojurnaliștii i le fac familiei ei. 

Totuși, de-a lungul timpului, Kate Middleton a fost martoră la pagubele pe care atenția publică le-a făcut asupra Familiei Regale, prin urmare ea a decis să preia controlul și să își fotografieze singură copiii, apoi să ofere imaginile agențiilor de presă sau să le posteze pe rețelele de socializare. De asemenea, Kate Middleton este pasionată din adolescență de fotografie, așa cum s-a întâmplat și în cazul regretatei Regina Elisabeta a II-a.

Citește și acest articol: FOTO Am aflat care a fost desertul preferat al Reginei Elisabeta a II-a. Indiciu: conține ciocolată neagră 

Ingrid Seward, corespondent regal, a explicat că Prințesa de Wales a devenit fotograful principal al familiei sale strict din dorința de a-i scuti pe copiii ei de disconfortul pe care îl resimt când sunt pozați de străini, scrie „Bright Side”.

Cea mai recentă fotografie realizată de Kate Middleton și postată în mediul online a fost făcută în Norfolk (UK) și îi arată pe Prințul William și pe copiii cuplului în fața mării. 

image

Sursă foto: Instagram - @theprinceandtheprincessofwales 



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG