S-a săturat de numele de scenă! Cum preferă Emma Stone să i se spună

Emma Stone, vedeta filmului „Poor Things‟, a spus într-un interviu că nu-i place să fie strigată pe numele său de scenă. Cum preferă actrița să i se spună? 

image

La vârsta de 35 de ani, Emma Stone are toate motivele să se laude cu cariera pe care o are și cu numele său! Recent, ea a obținut premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal, datorită prestației sale din filmul „Poor Things‟, acesta fiind doar unul dintre premiile importante pe care le are în palmares. Cu toate acestea, actrița nu-și mai dorește ca fanii și apropiații să îi mai rostească numele care făcut-o celebră! 

Citește și: Ritualurile de înfrumusețare ale vedetelor. Trucul Emmei Stone, perfect pentru cei cu tenul sensibil

Într-un interviu acordat recent, Emma Stone a spus că este adesea strigată pe platourile de filmare pe numele său real, și anume - Emily. Prin urmare, pentru că îi place foarte mult, ea și-a exprimat dorința ca persoanele care o cunosc să o numească astfel. Actrița a menționat că dacă un fan s-ar apropia de ea, i-ar plăcea să-i spună: „Putem face o fotografie, Emily?‟. 

De ce și-a schimbat actrița numele? 

Actrița din „Poor Things‟ a fost nevoită să își schimbe numele la începutul carierei din Emily în Emma, deoarece o altă actriță era numită Emily Stone: „M-am speriat în urmă cu câțiva ani. Dintr-un motiv oarecare, am zis că nu mai pot să o fac‟, a spus ea. 

Vezi și: Ce sunt „coordonatorii de intimitate” de la Hollywood. Emma Stone îi adoră! 

Născută în Arizona, Emma Stone și-a început cariera încă din copilărie, când a jucat în producția „The Wind in the Willows‟. În adolescență s-a mutat în Los Angeles, unde și-a făcut debutul în televiziune. După mici roluri, ea a apărut într-o serie de filme de comedie pentru adolescenți, iar din acel moment cariera sa a început să înflorească. Până în prezent, este câștigătoarea a două premii Oscar, a două premii ale Academiei Britanice de film și a două Globuri de Aur. În anul 2017, a fost cea mai bine plătită actriță din lume și numită de revista „Time‟ drept unul dintre cei mai influenți oameni din lume. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri jpg
Gigi Hadid sursa  Instagram jpg