Știința a dat verdictul! Regé-Jean Page este cel mai frumos bărbat din lume. Cu cine a concurat?

Renumitul chirurg estetician Julian de Silva ar fi găsit formula perfectă pentru a determina cine este cel mai frumos bărbat lume. În urma calculelor sale, actorul Regé-Jean Page ar avea trăsături aproape perfecte. 

image

Julian de Silva s-a folosit de „Golden Ratio of Beauty‟, un algoritm matematic al simetriei feței, menit să descopere care sunt cele mai frumoase trăsături din lume. 

Încrezător în tehnica sa, medicul a spus pentru „Daily Mail‟: „Aceste tehnici de cartografiere computerizată ne permit să rezolvăm misterele care contribuie la frumusețea fizică, iar tehnologia este utilă când planificăm intervențiile chirurgicale ale pacienților‟. 

Citește și: Blestemul de a fi „cel mai frumos băiat din lume”. Drama actorului care a primit acest titlu în adolescență 

Regé-Jean Page, desemnat cel mai frumos bărbat din lume 

Dacă până acum pe primul loc în clasamentul renumitului chirurg se afla Robert Pattinson, urmat de Henry Cavill și Bradley Cooper, anul acesta fericitul câștigător este actorul Regé-Jean Page, care a obținut un scor aproape de perfecțiune - 93,65%.

Vezi și: Secrete din culisele unor scene de amor din filme. La filmările „Bridgerton‟, Regé-Jean Page a surprins cu dimensiunile lui 

Page este urmat de Chris Hemsworth, cu un punctaj apropiat - 93,53%, de Michael B. Jordan - cu 93,46% și de Harry Styles - cu un scor de 92,3%. De asemenea, în clasamentul celor mai frumoși bărbați celebri s-au aflat și: Jude Bellingham, Robert Pattinson, Chris Evans, George Clooney, Henry Golding și Dwayne Johnson.

Potrivit medicului Julian de Silva: „Regé a câștigat datorită feței sale de o frumusețe clasică și a superbilor ochi căprui”. De asemenea, distanța dintre ochi, poziționarea ochilor și buzele conturate sunt aproape perfecte.

Cine este Regé-Jean Page? 

Regé-Jean Page, în vârstă de 34 de ani, este un actor care s-a născut în Londra, Anglia. El s-a făcut cunoscut pentru rolul lui rolul lui Simon Basset, Ducele de Hastings, din serialul „Bridgerton‟, de pe Netflix. Pentru că mama sa provine din Zimbabwe, el și-a petrecut o mare parte din copilărie în Harare, înainte să se întoarcă în Londra, pentru studii.

A studiat ingineria, însă a ales să facă ce i-a plăcut mai mult - actorie. Pe Regé-Jean Page îl putem urmări în filme, precum: „Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves‟, „The Gray Man‟, „Don’t Wait‟ sau „Mortal Engines‟. În ceea ce privește viața personală, actorul trăiește o poveste de dragoste cu actrița Emily Brown, cu care este împreună din anul 2019. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @drjuliandesilva Recente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg