Știința a dat verdictul! Regé-Jean Page este cel mai frumos bărbat din lume. Cu cine a concurat?

Renumitul chirurg estetician Julian de Silva ar fi găsit formula perfectă pentru a determina cine este cel mai frumos bărbat lume. În urma calculelor sale, actorul Regé-Jean Page ar avea trăsături aproape perfecte. 

image

Julian de Silva s-a folosit de „Golden Ratio of Beauty‟, un algoritm matematic al simetriei feței, menit să descopere care sunt cele mai frumoase trăsături din lume. 

Încrezător în tehnica sa, medicul a spus pentru „Daily Mail‟: „Aceste tehnici de cartografiere computerizată ne permit să rezolvăm misterele care contribuie la frumusețea fizică, iar tehnologia este utilă când planificăm intervențiile chirurgicale ale pacienților‟. 

Citește și: Blestemul de a fi „cel mai frumos băiat din lume”. Drama actorului care a primit acest titlu în adolescență 

Regé-Jean Page, desemnat cel mai frumos bărbat din lume 

Dacă până acum pe primul loc în clasamentul renumitului chirurg se afla Robert Pattinson, urmat de Henry Cavill și Bradley Cooper, anul acesta fericitul câștigător este actorul Regé-Jean Page, care a obținut un scor aproape de perfecțiune - 93,65%.

Vezi și: Secrete din culisele unor scene de amor din filme. La filmările „Bridgerton‟, Regé-Jean Page a surprins cu dimensiunile lui 

Page este urmat de Chris Hemsworth, cu un punctaj apropiat - 93,53%, de Michael B. Jordan - cu 93,46% și de Harry Styles - cu un scor de 92,3%. De asemenea, în clasamentul celor mai frumoși bărbați celebri s-au aflat și: Jude Bellingham, Robert Pattinson, Chris Evans, George Clooney, Henry Golding și Dwayne Johnson.

Potrivit medicului Julian de Silva: „Regé a câștigat datorită feței sale de o frumusețe clasică și a superbilor ochi căprui”. De asemenea, distanța dintre ochi, poziționarea ochilor și buzele conturate sunt aproape perfecte.

Cine este Regé-Jean Page? 

Regé-Jean Page, în vârstă de 34 de ani, este un actor care s-a născut în Londra, Anglia. El s-a făcut cunoscut pentru rolul lui rolul lui Simon Basset, Ducele de Hastings, din serialul „Bridgerton‟, de pe Netflix. Pentru că mama sa provine din Zimbabwe, el și-a petrecut o mare parte din copilărie în Harare, înainte să se întoarcă în Londra, pentru studii.

A studiat ingineria, însă a ales să facă ce i-a plăcut mai mult - actorie. Pe Regé-Jean Page îl putem urmări în filme, precum: „Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves‟, „The Gray Man‟, „Don’t Wait‟ sau „Mortal Engines‟. În ceea ce privește viața personală, actorul trăiește o poveste de dragoste cu actrița Emily Brown, cu care este împreună din anul 2019. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @drjuliandesilva Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg