Cadouri ideale pe care să le puteți oferi iubitorilor de jocuri de cazinou

Aveți un prieten sau un membru al familiei căruia îi place să joace și nu știți ce cadou l-ar putea surprinde cu adevărat? Iată câteva ponturi și idei de cadouri pe care le puteți oferi iubitorilor de gambling care vor fi apreciate.

image

Dar înainte de toate, contează foarte mult de caracterul persoanei și ce îi place să joace. Joacă la pariuri sportive, preferă jocurile de cărți, merge în cazinouri stradale sau preferă cazinouri online din confortul propriului cămin?

Dacă preferă pariurile sportive, îi puteți oferi un abonament la o revistă de jocuri de noroc sau un site web. Dacă e pasionat de cazinouri, poate ar fi apreciat un bonus la un cazinou online sau un voucher pe care să-l folosească la un cazinou din apropiere. Însă, cel mai important, asigurați-vă că respectivul cadou este adecvat vârstei.

Ceas de perete

Dacă respectiva persoană iubește zarurile, puteți să-i faceți cadou un ceas de perete cu tematica respectivă. Ceasul poate fi într-o formă clasică rotundă, cu o culoare de fundal foarte luxoasă. În special, numerele de pe ceas sunt reprezentate de valoarea zarurilor albe și gri, ceea ce asigură un efect vizual extrem de plăcut.

Set de poker sau de blackjack

Dacă sunteți în căutarea unui cadou unic și memorabil pentru un pasionat de jocuri de cazino, puteți să-i oferiți un set de poker sau chiar unul pentru jocul de blackjack. Jocurile de poker și de blackjack au devenit foarte populare în Romania recent, și pot fi jucate fie iîn cazinourile stradale sau de acasă prin intermediul platformelor, precum Netbet blackjack online. Acesta poate să includă o colecție premium de jetoane, cărți de joc premium depozitate într-o husă din piele, plus alte accesorii specifice, toate depozitate într-o cutie elegantă.

Placuță personalizată

Sunteți în căutarea cadoului perfect pentru un pasionat de cazinouri? Îi puteți oferi o plăcuță personalizată cu numele său, care poate fi afișată la intrarea în casă sau cameră. Poate fi un semn metalic de dimensiuni reduse, sub formă de pătrat sau dreptunghiular, și pe care să treceți o urare și firma cazinoului propriu. De exemplu: Nume Casino!

Penny Drop

Penny Drop este un joc distractiv, care poate fi practicat în jurul mesei sau la bar. Jocul se bazează pe succesul modelului standard, iar sugestiile clienților au dus la crearea unei cutii mai mari și mai rezistente, cu părțile laterale și inferioare din lemn pentru durabilitate, rezistență la zgârieturi și rezistență la apă. Jocul este ușor de învățat și jucat și oferă ore de divertisment pentru toate vârstele.

O caricatură

Cadoul ideal pentru un jucător de poker poate fi și un portret caricaturizat, cu el la masa de joc. Un portret personalizat caricaturizat cu siguranță va fi apreciat. Poate fi sub formă de fotografie digitală sau un tablou fizic. Este suficient să găsiți un artist care se ocupă cu acest lucru, îi trimiteți o fotografie și cerințele aferente și, cel mai probabil, în câteva zile veți primi rezultatul final.

Căni, accesorii, prosoape personalizate

Cadourile personalizate au fost mereu apreciate de primitori. Indiferent că vorbim de căni personalizate, accesorii, prosoape personalizate, pixuri etc, toate acestea au atras priviri și admirații. Pentru un iubitor de gambling, cana poate fi personalizată cu un mesaj amuzant din lumea cazinourilor. Pixul poate fi personalizat cu elemente specifice cazinourilor.

Breloc inspirat de Slot Machine

Pentru iubitorii de păcănele, un breloc sau accesoriu personalizat și inspirat de Slot Machine este un must-have.

Poate fi un breloc fabricat din oțel inoxidabil. Designul confortabil și ușor de purtat îl face un cadou grozav pentru jucători, pasionații de sloturi, fanii jocurilor de masă și oricui îi plac jocurile de noroc.

Aceste cadouri pot fi oferite cu ocazia zilei de naștere, de nume sau chiar Secret Santa.



Recente

detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg