Nu ţine niciodată aceste alimente în folie de plastic

1 73785 original jpg jpeg

Ai observat vreodată că alimentele îşi schimbă gustul după ce au fost depozitate într-o pungă de plastic? Anumite alimente au o reacţie negativă atunci când intră în contact cu folia de plastic şi de aceea nu trebuie puse în ea.

Pungile şi recipientele din plastic sunt o necesitate în bucătărie pentru depozitarea alimentelor gătite şi crude. Datorită utilităţii lor,ele se găsesc în toate bucătăriile din lume,în toate formele şi dimensiunile,mai ales că nu costă la fel de mult ca folia de aluminiu. Este adevărat că sunt foarte eficiente,dar problemaeste că nu poţi ţine totul în plastic. Aşadar,iată care sunt alimentele care nu trebuie să fie depozitate în folie de plastic.

Ouăle crude

Ouăle crude sau maioneza nu ar trebui depozitate în folie de plastic,deoarece bacteriile precum Salmonella sau E.coli se pot dezvolta foarte repede. Aceste microorganisme se răspândesc cu uşurinţă prin ouă crude şi,atunci când intră în contract cu materialul plastic,se pot multiplica.

Citeşte şi:Cauzele afecţiunilor stomacale

Carnea gătită

Motivul pentru care nu ar trebui să pui niciodată carnea gătită în folie de plastic este că tinde să reducă din proprietăţile lor nutritive. Atunci când carnea este gătită,se descompune repede şi apar modificări de gust şi textură.

Salata cu dressing şi legumele proaspete

Mulţi oameni cred că folia de plastic este perfectă pentru a depozita salata gata preparată,chiar şi legumele proaspete. Cu toate acestea,ele nu sunt recomandate pentru un timp îndelungat. În plus,salata cu dressing îşi poate schimba gustul şi pierde din valoarea nutritivă.

Citeşte şi:Este cancerul contagios? Cele mai frecvente mituri despre cancer

Cafea sau ceai

Nici în cănile din plastic pentru ceai sau cafea nu trebuie pusă băutura fierbinte. Cel mai bine este să se răcească înainte. Temperaturile ridicate cauzează schimbăride gust şi creşte riscul de a contamina bacteriile. În schimb,este recomandat să fie folosite recipiente din alte materiale pentru a nu se pierde aroma şi valoarea nutritivă.

Brânza

Brânza se încadrează în categoria produselor lactate. Orice fel de brânză permite eliberarea apei,care se acumulează în punga de plastic,încurajând creşterea bacteriilor şi a mucegaiului. Dacă o laşi mai mult de trei zile,va fi afectată textura şi proprietăţile nutriţionale şi pot cauza probleme digestive după ce este mâncată.

Sursă+credit foto:steptohealth.com



Recente

Sarmale de post  Sursa foto shutterstock 1922971265 jpg
e1ac91fad47f6e4b8fd68a47a7b4d76926 jpg
clickpentrufemei ro   Cum sa alegi o jacheta de dama care sa combine stilul  i func ionalitatea imag principala jpg
Minitarte cu stafide si nuci  Sursa foto shutterstock 2102404258 jpg
woman with eating disorder trying eat healthy jpg
craciunite 4 jpg
Tocanita cu linte si dovleac  Sursa foto shutterstock 1521090608 jpg
young woman home clothes sitting sofa use spray nose jpg
woman happy winter park jpg
Tarta cu ciocolata  Sursa foto shutterstock 2393286455 jpg
ramai confortabila ramai eleganta tendinte obligatorii in materie de incaltaminte de iarna pentru femei jpg
femeie eleganta sarbatori craciun 17597 jpg
Supa cu afumatura  Sursa foto shutterstock 1780012733 jpg
Rulada gem de caise  Sursa foto shutterstock 2076683032 jpg
CLICKPENTRUFEMEI amanda vick ohWf6YuzOQk unsplash jpg
Peste pe pat de varza  Sursa foto shutterstock 2363702885 jpg
Armonizarea facială cum îți poți îmbunătăți trăsăturile într un mod natural și echilibrat jpg
7e1f67ad18e7a1162149c30d2c7eab02 png
Imagine1 png
Rulada cu gem de fructe de padure  Sursa foto shutterstock 1744930400 jpg