Patul tapiţat, piesa de moblier la modă în 2018

1 78773 original jpg jpeg

Încă de cum intrăm în dormitor, atenţia ne este îndreptată către piesa centrală din încăpere. Ce se găseşte pe centru în dormitor? Patul, desigur! Este piesa de mobilier care ocupă cel mai mult spaţiu şi care transmite un mesaj despre noi.

Aspectul acestei piese de mobilier nu trebuie să influenţeze în mod negativ calitatea somnului. Pentru că pentru fiecare dintre noi somnul este extrem de important, ar trebui să avem grijă ca patul să fie unul la standarde înalte.

„Dormitoarele tapiţate vor fi mereu la modă”, dezvăluie designerii SiPro.

Pentru persoanele care îşi doresc un dormitor deosebit, patul tapiţat este alegerea cea mai potrivită. Confortabil şi spectaculos în acelaşi timp, acesta oferă un aer luxos oricărei camere. Experţii SiPro în arhitectură şi design te pot ajuta cu idei şi inspiraţie pentru găsirea stilului de decor perfect pentru personalitatea ta!

pat tapit jpg jpeg

Îmbină confortul cu aspectul estetic

Patul tapiţat poate fi integrat în orice dormitor, indiferent de dimensiunile şi de stilul acestuia. Indiferent dacă alegi un model clasic, îmbogăţit cu detalii fine şi de efect sau un decor contemporan pentru camera ta, patul tapiţat va aduce cea mai importantă parte din fiecare dormitor la un alt nivel. Materialul fin şi detaliile aplicate cu precizie compun un corp de mobilier perfect pentru gusturile rafinate.

Detaliul cu impact vizual - tăblia patului

În cazul oricărui pat tapiţat, elementul central şi de efect este chiar tăblia acestuia. Finisajul şi detaliile acesteia au întotdeauna un impact vizual aparte. Dacă o să alegi un pat cu o tăblie tapiţată, acoperită cu materiale de calitate şi în culori deosebite, acesta nu va trece neobservat, iar tu te vei bucura în fiecare zi de aspectul său.

Tăblia îţi va veni în ajutor şi în cazul în care ţi se întâmplă să citeşti şi să lucrezi pe laptop stând în pat, la căldură sau în dimineţile în care-ţi doreşti să iei micul dejun în pat. Dacă în mod obişnuit te sprijini de peretele rece şi dur, odată ce vei avea un pat tapiţat, vei vedea că te simţi mult mai bine atunci când stai cu spatele pe o tăblie moale şi confortabilă.

Optează pentru culori puternice

Pentru că patul este piesa centrală de mobilier din orice dormitor, acesta oferă personalitate camerei şi ar trebui să te reprezinte în totalitate. Alege un pat tapiţat de calitate, cu finisaje plăcute şi în culori care să te facă să te simţi ca în vacanţă acasă la tine. Dacă eşti o persoană conservatoare şi îţi plac numai culorile sobre, poţi alege o tăblie maro,  gri, bej sau albastru navy, iar patul se va potrivi perfect caracterului tău şi stilului în care ţi-ai amenajat restul casei.

tapitat   pat jpg jpeg

Dacă îţi plac, însă, nuanţele puternice, ieşite din comun şi eşti o persoană nonconformistă, probabil şi casa ta este decorată în acest stil. Poţi alege şi pentru patul tău tapiţat tăblii în culori pe care nu le-ar alege în mod normal oricine pentru această piesă de mobilier. Îmbracă-ţi tăblia într-un material roşu de calitate, iar toată camera ta va prinde viaţă.

Indiferent de culoarea, forma şi materialul pe care le alegi pentru tăblie, patul tapiţat va oferi un aer sofisticat dormitorului tău, acesta fiind mai primitor şi mai special. De asemenea, pe lângă înfrumuseţarea vizibilă a spaţiului, patul tapiţat te va proteja mai bine de frigul care pătrunde prin pereţii dormitorului şi te va ajuta să te simţi mai comod.