Cele mai populare jocuri de slots online la început de 2024

Unii spun că femeile sunt mai norocoase decât bărbații. Nu știm dacă este un adevăr obiectiv, dar cu siguranță știu să se distreze la fel de bine.

image

Poate că și din acest motiv cazinourile online înregistrează un număr tot mai mare de cliente, majoritatea preferând păcănelele.

Tendința se va păstra și în anul 2024. Iată care sunt cele mai populare sloturi în rândul jucătoarelor Mr Bit Casino România:

BIG BASS BONANZA

Pescuitul nu este doar un hobby masculin. Și femeile pescuiesc, nu numai pe baltă, ci și în jocuri precum „Big Bass Bonanza”, în care adrenalina este la cote maxime atunci când pe ecran se opresc doi pești prinși în cârlig, iar alte role sunt încă în mișcare. Pe una dintre ele poate „ateriza” al treilea pește Scatter, ceea ce înseamnă că jucătorul primește o serie de rotiri extra.

În timpul jocului special, valorile cash ale peștilor sunt colectate dacă pe grilă se oprește un pescar, iar patru pescari colecționați duc jocul la nivelul următor, în care există un multiplicator de câștig. Rundele superioare sunt cu multiplicatori x2, x3 și x10. Se umple juvelnicul!

image

THE GOOD, THE BAD AND THE UGLY

Inspirat după filmul cu același nume, jocul „Cel bun, cel rău și cel urât” te poartă în vremea Vestului Sălbatic. Muzica este aceeași ca în filmele Western, iar decorul este autentic, cu baloți de paie suflați de vânt pe ulițele pustii. La fiecare rotire, se aude cum mai șuieră un glonț în lupta continuă dintre șerifi și nelegiuiții care încearcă să jefuiască seifurile pline cu lingouri de aur.

Sunt nu mai puțin de cinci simboluri Wild, reprezentate de personaje negative și pozitive. Craniul pe care este încolăcit un șarpe este simbol Scatter. Minim trei Scatter declanșează unul dintre jocurile speciale: „The Good”, „The Bad” sau „The Ugly”.

image

RELIC HUNTERS

O exploratoare neînfricată și un explorator sunt „vânătorii de relicve”. Acțiunea se petrece în inima piramidelor, unde pericolul pândește la tot pasul. Șerpi gata de atac, scorpioni mortali și faraoni ce pot arunca blesteme pe generații întregi sunt principalele obstacole în calea unor descoperiri uluitoare.

Faraonii sunt cele mai valoroase pictograme din jocul de bază. Cele trei simboluri speciale sunt bărbatul și femeia Wild, plus piramida, care este Scatter și inițiază o serie de rotiri extra dacă se oprește în minim trei exemplare pe grilă. Sunt două tipuri de secvență specială: Rotiri Bastet și Explorarea piramidelor. Oricare dintre ele ridică pulsul, pentru că exploratorii sunt tot mai aproape de îndeplinirea obiectivului.

HALLOWEEN

Halloween-ul a trecut, dar slotul dedicat de Amusnet Interactive este mereu actual.  Femeia, vampirul, pisica neagră, liliecii și păianjenul sunt cele mai valoroase pictograme. Pe grila cu structură clasică de 5 role și 3 rânduri se conturează 20 de linii de plată, iar combinații care plătesc se formează destul de frecvent. La ele contribuie din plin și pălăria vrăjitoarei, care este simbol Wild.

Un simbol magic este dovleacul. El transformă toate pictogramele cu valoare scăzută (literele) în Wild-uri. Cartea de vrăjitorie este Scatter. Trei cărți pe ecran înseamnă o serie de rotiri extra cu multiplicator x2. Secvența poate fi prelungită prin obținerea altor 3 cărți în cadrul ei.

image

FRUIT ZEN

Este unul dintre puținele sloturi care au un background dinamic. Grila transparentă este plasată pe fundalul unei mări cu valuri liniștite. La orizont, în partea dreaptă a ecranului, răsare soarele, iar coloana sonoră este tocmai bună pentru o sesiune de meditație, care să ducă la starea de zen.

Simbolurile sunt fructe desenate cu efecte 3D: portocale, lămâi, struguri, pepeni, prune, zmeură și cireșe. Este plătită doar cea mai valoroasă combinație formată pe una dintre cele 10 linii de plată. Câștigurile se formează atât de la stânga spre dreapta, cât și de la dreapta spre stânga.

Pictograma cu numele jocului este Wild care se multiplică pe toată coloana și, în plus, generează o rotire extra atunci când apare pe role.



Recente

shutterstock 2264857775 jpg
shutterstock 1316292563 jpg
Exercitii pentru barbia dubla  Sursa foto shutterstock 2399863527 jpg
școlar  foto   Shutterstock jpg
Tocana de legume  Sursa foto shutterstock 713004241 jpg
Cum poate magneziul reduce simptomele sindromului premenstrual la femei jpg
Cadou femeie 2448635887 jpg
Metode antistres detoxifiere mentala  Sursa foto shutterstock 2500322713 jpg
shutterstock 2045104589 jpg
shutterstock 2169907187 jpg
Metoda care ajuta aprintii sa si pregateasca rapid copiii de scoala  Sursa foto Pixabay jpg
shutterstock 617788556 jpg
Zacusca de ciuperci  Sursa foto shutterstock 750171562 jpg
Tort de clatite  Sursa foto shutterstock 357884531 jpg
shutterstock 2050732577 jpg
Vitamina care previne tulburarile de memorie  Sursa foto shutterstock 414407089 jpg
Zacusca dovlecei  Sursa foto shutterstock 458289046 jpg
shutterstock 2404914829 jpg
Chec cu afine si fulgi de ovaz  Sursa foto shutterstock 612616646 jpg
shutterstock 2407845029 jpg