Ai un telefon vechi și nu te înduri să-l arunci? Iată ce lucruri interesante poți să faci cu el!

Vechiul tău telefon se află într-un sertar și nu te înduri să îl arunci sau îl vinzi? Profită de el și folosește-l într-un mod inteligent! Îți prezentăm câteva lucruri interesante pe care le poți face cu un telefon vechi.

image

Știm că te leagă multe amintiri de telefonul tău vechi sau, așa că a sosit momentul să îi găsești o nouă utilitate! Dacă ai nevoie de o cameră de supraveghere sau un GPS, ești un norocos, deoarece nu va mai fi nevoie să cumperi un nou dispozitiv, ci să îți refolosești telefonul. 

Citește și: Motive pentru care bateria telefonului se descarcă mult prea repede 

Cameră de supraveghere 

Fostul tău telefon poate să devină acea cameră de supraveghere pe care ți-o dorești de mult timp. Tot ce trebuie să faci este să îl încarci la capacitate maximă și să instalezi o aplicație de supraveghere. Apoi, poziționează vechea cameră astfel încât să fie îndreptată în direcția pe care dorești să o monitorizezi. Reține că există unele aplicații care pot să trimită mesaje pe telefonul tău când detectează o mișcare, astfel încât să nu-ți faci griji pentru siguranța casei tale când ești plecat! 

Sistem de monitorizare pentru bebeluși 

Îți poți transforma telefonul într-un dispozitiv care să te ajute să îți monitorizezi bebelușul. În magazinul online găsești o mulțime de aplicații care te-ar putea ajuta în acest sens. Trebuie doar să descarci una dintre ele și să poziționezi telefonul lângă pătuțul celui mic. 

GPS sau navigator 

Transformă telefonul vechi într-un dispozitiv de navigație! Descarcă aplicații de navigație offline sau online și obține indicații de direcție în timp real! Noul GPS îți va fi de mare folos în călătorii. 

Citește și: Ce reprezintă bulina portocalie apărută pe ecranul telefonului tău. Semn că ești ascultat? 

Telecomandă universală 

Ai pierdut telecomanda originală de la dispozitivele tale electronice din casă? Știai că fostul tău telefon poate fi folosit pentru a controla televizoare și sisteme audio? Caută în magazinul online o astfel de aplicație sau activează funcție „remote‟ de pe telefon, dacă aceasta există.  

Stație de muzică 

Transformă telefonul tău vechi într-o stație de muzică! Descarcă și stochează muzica ta preferată pe el, conectează-l la un sistem audio sau la Bluetooth și folosește-l pentru a reda muzică în casă! 

Sursă foto: Shutterstock