Atuurile consumului de suc de morcovi

1 78819 original jpg jpeg

Bucură-te de sănătatea la pahar pe care natura ţi-o pune la dispoziţie. Morcovul este una dintre cele mai sănătoase, vitaminizante şi gustoase legume. Sucul de morcovi îţi păstrează vederea bună, dar acesta nu este singurul avantaj pe care ţi-l oferă.

Deşi se spune că anumite fructe şi legume au forme asemănătoare anumitor organe din organism şi că prin consumarea lor ţinem bolile la distanţă, legumele sunt gustoase, saţioase şi uşor de procurat. Chiar dacă anumite voci susţin că morcovul este în interior asemănător ochiului uman şi că este ideal a fi consumat tocmai pentru a menţine sănătatea vizuală, morcovul este bun pentru sănătatea întregului organism.

Plini de vitamine şi am ales având un aport mare de beta-caroten, morcovul poate fi consumat de către toată lumea. 

Previne diabetul şi bolile cardiovasculare 

Recomandat a se consuma mai ales pentru a te bucura de o privire ageră, are beneficii se cuprind şi frumuseţea părului, a unghiilor cât şi a pielii. 

Culoarea sa vine tocmai din aportul mare de batacaroten la care se adaugă o doză semnificativă de vitamina A, benefică la menţinerea sănătăţii pielii, a vederii cât şi a aparatului cardiovascular. 

Cantitatea de potasiu regăsită în această legumă, protejează şi ficatul, ajută la eliminarea depozitelor adipoase din organism şi astfel contribuie şi la reducerea colesterolului rău. 

Bucurându-se de un mix compus din potasiu, mangan şi magneziu, morcovul se transformă astfel într-un aliment ideal ce combate creşterea nivelului de zahăr din sânge şi astfel putând fi consumat inclusiv de către persoanele diabetice.

Descoperă alte beneficii ale consumului de morcovi pe clicksanatate.ro.