Ce tip de sport se potriveşte zodiei tale

Ţi se pare dificil să alegi cel mai potrivit sport pentru tine? Astrologii îţi dau câteva ponturi şi-ţi propun să optezi pentru ceea ce este în acord cu firea proprie şi cu nevoia ta de energie.

image

Nu trebuie să cheltuieşti sute de dolari pentru un antrenor personal sau un abonament la sală. Cel mai bun mod de a rămâne activ este să găsești un tip de mişcare distractiv și care să corespundă stilului tău de viață. Descoperă care este sportul ideal pentru zodia ta!

Berbec - ciclism indoor

Adori provocările în tot ceea ce faci. Ca nativ al unui semn de foc, profiţi la maximum de fiecare moment şi ai tendința de a te trezi devreme. Antrenamentul tău ideal este acela are te ajută să-ți începi ziua cu puțină transpirație și multă energie. Ciclismul indoor pe muzică s-ar putea chiar săte facă să uiți că te antrenezi.

Taur - drumeții

Tu nu eşti genul care să-şi petreacă timpul liber într-o sală de sport. Preferi mişcare în aer liber. Te motivează mai mult să te afli în aer curat, în spațiu deschis. Drumețiile pot fi făcute în zilele libere și în weekend. Cu atât de multe trasee și parcuri, nu te vei plictisi niciodată.

Gemeni - zumba

În timp ce nativii altor semne preferă să rămână singuri, ţie îți place să faci mişcare alături de un prieten sau alături de un grup de pasionaţi de sport. Zumba este o modalitate excelentă de a-ți crește ritmul cardiac, de a scăpa de stres, dar și de a cunoaște niște oameni prietenoși.

Rac - pilates

Cum energia ta fluctuează în funcţie de ciclurile lunii, spre deosebire de nativii care se descurcă bine cu rutina, îți place să iei decizii în funcție de starea ta de spirit. Pilates îţi dă ocazia să te miști lent în locul în care îţi spune corpul. Pentru că pilates este axat pe îmbunătățirea personală, te vei simți mai conectat cu corpul și sufletul tău prin practica zilnică.

Citeşte şi: „Este mai bine să fac sport dimineața sau seara?‟ Răspunsul depinde de beneficiile pe care vrei să le obții

Leu - balet

Este important pentru tine, ca semn de foc, să te simți pasionat. Preferi cursurile de antrenament de grup care îţi pun corpul în mişcare şi te încurajează să faci spectacol. Baletul şi orice altă formă de dans ţi se potrivesc de minune. Nu te lăsa înșelat de greutățile ușoare, pentru că îţi vei lucra întregul corp.

Fecioară - yoga

Tu chiar adori rutina. Pentru tine, viața este echilibrată atunci când intri într-un ritm anume zilnic. Yoga este o modalitate excelentă de a-ți întinde corpul și de a te mișca dimineața, iar cea mai bună parte este că nu durează mai mult de 20 de minute pe zi pentru a simți minunat şi plin de energie.

Balanță – fitness crossFit

Energia ta venusiană te face să ai tendința fie de a acționa ca un mediator între ceilalți, fie ca un conducător al echipei. Îţi place ca antrenamentele tale să fie despre tine și să-ţi testeze limitele. De aceea, comunitatea de fitness sau crossFit ar putea fi potrivită pentru tine. Antrenamentele sunt adaptate pentru a bate recorduri personale, iar atmosfera prietenoasă aproape că face să pară un sport de echipă.

Scorpion - arte marțiale

Pasionat și motivat, ai multă energie. Cu cât eşti mai ocupat, cu atât devii mai plin de energie. Antrenamentele de arte marțiale sau kickboxing te-ar putea ajuta să scapi de frustrările adunate. Înseamnă mai mult decât simpla lovire a lucrurilor pentru distracție. Este nevoie de disciplină pentru a stăpâni mișcările.

Săgetător – bungee superfly

Lumea te consideră călătorul zodiacului, dar puțini văd și apreciază latura ta creativă. Energia semnului de foc din inima ta îți oferă o minte curioasă căreia îi place să exploreze și să învețe lucruri noi. Îți place să te simți liber să faci ce vrei, așa că bungee superfly este o modalitate distractivă şi complexă de a te antrena. Cu atât de multe tehnici de învățat, nu te vei plictisi niciodată.

Vezi şi: Renunţi rapid la mişcare când vrei să slăbeşti? Muzica pe care o asculţi îţi poate influenţa decizia

Capricorn - alpinism

Abilitățile și angajamentul pe termen lung necesare pentru a stăpâni cu adevărat o activitate ca alpinismul sunt exact genul de mişcare care îți stârnește interesul. Eşti mereu în căutarea unei provocări, iar în lumea sporturilor în aer liber, nu există nimic mai potrivit ţie decât alpinismul.

Vărsător - mersul pe bicicletă

Cum simţi nevoia de libertate, vrei doar să te bucuri de toate experiențele diferite pe care le oferă viața. Ce mod mai bun de a vedea oraşul și de a te antrena decât mergând cu bicicleta? Indiferent dacă mergi prin cartierul tău sau prin țară, libertatea pe care ți-o oferă mersul cu bicicletă va fi, cu siguranță, începutul unei obsesii.

Pesti - aerobic

Îți place să iei lucrurile ușor, fără restricţii. Nu este neapărat important pentru tine să lucrezi mult pentru a avea un corp frumos. Vrei doar să-ți miști corpul și să te întinzi puțin. Cel mai bun exercițiu pentru tine ar fi aerobicul sau aerobicul în apă.

FOTO: Shutterstock



Recente

faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg