Cum îți lipești gene bandă acasă?

Mereu în tendințe, genele false sunt accesoriul de machiaj foarte des utilizat de femeile care își doresc gene mai voluminoase.

image

Ele dau profunzime privirii și înfrumusețează chipul, fiind potrivite atât pentru un machiaj de seară, cât și pentru a fi purtate pe timpul zilei, indiferent de oocazie.

În industria produselor de beauty există o multitudine de tipuri de gene false, dintre care genele smocuri, genele bandă sau genele fir cu fir (extensiile de gene). Ele sunt împărțite pe grade de dificultate în ceea ce privește aplicarea lor. Astfel, în afară de genele bandă, care pot fi aplicate de oricine, celelalte două tipuri de gene false necesită experiența unui specialist (lash-artist).

Genele false bandă – la îndemâna oricui

Cel mai ușor de folosit de către orice persoană sunt genele false bandă. În funcție de materialul cu care sunt prinse, acestea pot fi de două tipuri:

a.         Gene false bandă cu adeziv

Aceste gene se aplică întotdeauna după finalizarea machiajului. Însă, persoanele începătoare ar trebui să exerseze de câteva ori înainte să le aplice și nu să le încerce pentru prima dată atunci când sunt deja pregătite pentru un eveniment sau o ieșire în oraș.

Cum aplici genele bandă cu adeziv?

Înainte de aplicarea genelor bandă cu adeziv este bine ca banda să se măsoare pe lungimea pleoapei și, dacă este cazul, să se ajusteze pentru a se potrivi perfect cu linia pleoapei.

Se continuă apoi cu aplicarea adezivului pe toată lungimea benzii. Lipiciul se aplică uniform și egal, apoi se lasă să se usuce timp de aproximativ 60 de secunde.

Exista două variante de adeziv pentru gene permanente – transparent sau negru. Cel mai popular este însă adezivul de gene transparent, întrucât nu lasă nici un fel de urmă inestetică.

După ce ai aplicat adezivul pe lungimea benzii, fixează genele false exact la baza genelor naturale. Te poți ajuta de o pensetă pentru gene bandă pentru a le împinge cât mai aproape de baza pleoapelor.

b.         Gene false bandă magnetice

Și genele false bandă magnetice sunt ușor de folosit acasă. În plus, riscul apariției unei sensibilități la lipiciul de gene clasic este inexistent. Asta pentru că genele magnetice se fixează cu ajutorul unui adeziv eyeliner special care asigură prinderea acestora de genele naturale.

Cum aplici genele bandă magnetice?

Pentru a aplica genele magnetice, aplică eyelinerul adeziv într-o linie subțire la baza pleoapelor superioare. Așteaptă 10 secunde și apoi fixează genele bandă magnetice.

Odată fixate cu eyelinerul adeziv, genele se prind în colțurile interne și externe cu niște ancore pentru o fixare precisă (ancorele sunt incluse în pachetele de gene magnetice).

Kiturile de gene false

Kiturile de gene false pot include mai multe tipuri de gene, de la cele de tip bandă, până la cele smocuri sau ”fir cu fir”. Odată ce ai ales un kit de gene false este important să ții cont de lungimea acestora. S-ar putea să nu ți se potrivească toate dimensiunile.

Genele false smocuri pot fi scurte, medii și lungi, astfel încât tu poți experimenta mai multe tipuri de machiaj: naturale sau ceva mai intense, în funcție de ocazie.

Kiturile de gene galse bandă pot fi alcătuite din una sau mai multe perechi de gene bandă, de modele diferite, însă neapărat trebuie să includă și adeziv. În kiturile de gene false mai complexe poți găsi chiar și accesorii precum penseta de gene bandă, plăcută pentru amestecarea adezivului sau forfecuța, în cazul în care vrei să retușezi forma sau lungimea genelor.

Sfaturi pentru întreținerea genelor false

Dacă sunt îngrijite corespunzător, genele false pot fi purtate de mai multe ori. Iată cum le faci să reziste în timp:

*După ce le-ai îndepărtat cu un remover sau cu demachiant, vei observa că este probabil ca adezivul să rămână în cantitate mică pe gene. Dacă îl vei lăsa acolo, nu le vei mai putea folosi din nou. Trage ușor cu degetele adezivul existent.

*Dacă obișnuiești să pui rimel peste genele false, ai grijă ca acesta să fie îndepărtat. Folosește bețișoare și un demachiant fară grăsimi pentru a îndepărtă mascara de pe genele bandă.

*Nu ține genele false expuse la lumina solară directă.

*Păstrează genele în cutia lor, astfel le vei proteja de praf. Așează-le în suportul lor în formă de semilunar, pentru a le păstra curbura.Recente

Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg
Supa de linte Sursa foto shutterstock 309501530 jpg
Ce sa nu faci cand ai buzele crapate Sursa foto shutterstock 1846727497 jpg
manichiura 3D 2023 shutterstock 1720295548 jpg
canapea si flori shutterstock 204510988 jpg
cadouri de casa noua shutterstock 755663365 jpg
Mituri despre igiena feminina Sursa foto shutterstock 1254137329 jpg
Mancare fructe bautura jpg
Curatenia d eprimavara Sfaturi utile 624621179 jpg