Cum îți lipești gene bandă acasă?

Mereu în tendințe, genele false sunt accesoriul de machiaj foarte des utilizat de femeile care își doresc gene mai voluminoase.

image

Ele dau profunzime privirii și înfrumusețează chipul, fiind potrivite atât pentru un machiaj de seară, cât și pentru a fi purtate pe timpul zilei, indiferent de oocazie.

În industria produselor de beauty există o multitudine de tipuri de gene false, dintre care genele smocuri, genele bandă sau genele fir cu fir (extensiile de gene). Ele sunt împărțite pe grade de dificultate în ceea ce privește aplicarea lor. Astfel, în afară de genele bandă, care pot fi aplicate de oricine, celelalte două tipuri de gene false necesită experiența unui specialist (lash-artist).

Genele false bandă – la îndemâna oricui

Cel mai ușor de folosit de către orice persoană sunt genele false bandă. În funcție de materialul cu care sunt prinse, acestea pot fi de două tipuri:

a.         Gene false bandă cu adeziv

Aceste gene se aplică întotdeauna după finalizarea machiajului. Însă, persoanele începătoare ar trebui să exerseze de câteva ori înainte să le aplice și nu să le încerce pentru prima dată atunci când sunt deja pregătite pentru un eveniment sau o ieșire în oraș.

Cum aplici genele bandă cu adeziv?

Înainte de aplicarea genelor bandă cu adeziv este bine ca banda să se măsoare pe lungimea pleoapei și, dacă este cazul, să se ajusteze pentru a se potrivi perfect cu linia pleoapei.

Se continuă apoi cu aplicarea adezivului pe toată lungimea benzii. Lipiciul se aplică uniform și egal, apoi se lasă să se usuce timp de aproximativ 60 de secunde.

Exista două variante de adeziv pentru gene permanente – transparent sau negru. Cel mai popular este însă adezivul de gene transparent, întrucât nu lasă nici un fel de urmă inestetică.

După ce ai aplicat adezivul pe lungimea benzii, fixează genele false exact la baza genelor naturale. Te poți ajuta de o pensetă pentru gene bandă pentru a le împinge cât mai aproape de baza pleoapelor.

b.         Gene false bandă magnetice

Și genele false bandă magnetice sunt ușor de folosit acasă. În plus, riscul apariției unei sensibilități la lipiciul de gene clasic este inexistent. Asta pentru că genele magnetice se fixează cu ajutorul unui adeziv eyeliner special care asigură prinderea acestora de genele naturale.

Cum aplici genele bandă magnetice?

Pentru a aplica genele magnetice, aplică eyelinerul adeziv într-o linie subțire la baza pleoapelor superioare. Așteaptă 10 secunde și apoi fixează genele bandă magnetice.

Odată fixate cu eyelinerul adeziv, genele se prind în colțurile interne și externe cu niște ancore pentru o fixare precisă (ancorele sunt incluse în pachetele de gene magnetice).

Kiturile de gene false

Kiturile de gene false pot include mai multe tipuri de gene, de la cele de tip bandă, până la cele smocuri sau ”fir cu fir”. Odată ce ai ales un kit de gene false este important să ții cont de lungimea acestora. S-ar putea să nu ți se potrivească toate dimensiunile.

Genele false smocuri pot fi scurte, medii și lungi, astfel încât tu poți experimenta mai multe tipuri de machiaj: naturale sau ceva mai intense, în funcție de ocazie.

Kiturile de gene galse bandă pot fi alcătuite din una sau mai multe perechi de gene bandă, de modele diferite, însă neapărat trebuie să includă și adeziv. În kiturile de gene false mai complexe poți găsi chiar și accesorii precum penseta de gene bandă, plăcută pentru amestecarea adezivului sau forfecuța, în cazul în care vrei să retușezi forma sau lungimea genelor.

Sfaturi pentru întreținerea genelor false

Dacă sunt îngrijite corespunzător, genele false pot fi purtate de mai multe ori. Iată cum le faci să reziste în timp:

*După ce le-ai îndepărtat cu un remover sau cu demachiant, vei observa că este probabil ca adezivul să rămână în cantitate mică pe gene. Dacă îl vei lăsa acolo, nu le vei mai putea folosi din nou. Trage ușor cu degetele adezivul existent.

*Dacă obișnuiești să pui rimel peste genele false, ai grijă ca acesta să fie îndepărtat. Folosește bețișoare și un demachiant fară grăsimi pentru a îndepărtă mascara de pe genele bandă.

*Nu ține genele false expuse la lumina solară directă.

*Păstrează genele în cutia lor, astfel le vei proteja de praf. Așează-le în suportul lor în formă de semilunar, pentru a le păstra curbura.



Recente

Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg